Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα επεισόδια – Την πετάνε στο μπουντρούμι

Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Δαμιανή δίνει δηλητήριο στη Μεταξία, επιλέγοντας το ως ανώδυνη λύση για το θάνατό της, ενώ ο Μάρκος, ενημερωμένος για την πατρότητα του παιδιού του, κλειδώνει τη Μεταξία σε μπουντρούμι.

Η Μάγισσα επεισόδια – Την πετάνε στο μπουντρούμι

Αναπτύσσεται έτσι η αναμέτρηση ανάμεσα στις οικογένειες. Η παρουσία του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ, και η αποκάλυψη ότι κατέφυγε στους Γερακάρηδες, προκαλεί αναταράξεις και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν. Ο Αντρέι συγκεντρώνει άνδρες για να διεκδικήσει τη θέση του στον πύργο των Λασκαραίων, ενώ ο Μάρκος απαιτεί την παράδοση του Τζανή από τους Γερακάρηδες. Καθώς η νύχτα προχωράει, ένας κλοιός ανατίναξης είναι έτοιμος να ανατινάξει τα πάντα.

Ο Τζανής, με την πρότασή του προς τον Σπήλιο για ένα παράτολμο σχέδιο επιβίωσης, προετοιμάζεται για το μεγάλο χτύπημα. Καθώς η νύχτα προχωράει, ένας κλοιός ανατίναξης είναι έτοιμος να ανατινάξει τα πάντα. Ποιες ανατροπές και αποκαλύψεις περιμένουν στο φως της μέρας με την εξέλιξη της μάχης; Ποιος θα επικρατήσει σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας και εκδίκησης; Ποια θα είναι η αντίδραση των Γερακάρηδων στην απαίτηση παράδοσης του Τζανή; Ποιο είναι το παράτολμο σχέδιο που προτείνει ο Τζανής και πώς θα επηρεάσει την εξέλιξη των γεγονότων;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like