Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Τζανής πληρώνει τις αμαρτίες της

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς η Δαμιανή αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου της, του Τζανή, που αποδυναμώνεται μπροστά στα μάτια της. Το μυστικό του απαγορευμένου έρωτα με τη Μεταξία αποκαλύπτεται σαν βόμβα, θέτοντας σε κίνδυνο τη σταθερότητα του πύργου.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Τζανής πληρώνει τις αμαρτίες της

Ο Μάρκος, αντιδρώντας δραματικά, επιλέγει να τιμωρήσει τη Μεταξία. Κλείνει την μοιχαλίδα γυναίκα του σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι, ενώ διώχνει τον Τζανή μακριά από τον πύργο με κλωτσιές. Ο Τζανής βρίσκεται σε αβέβαιο και επικίνδυνο έδαφος, αποκομίζοντας το βάρος της αποβολής του από τον πύργο.
Η Δαμιανή, συναισθηματικά συντετριμμένη, αναρωτιέται για τη μοίρα του γιου της. Η ανησυχία της κατακλύζει καθημερινά, αντιμετωπίζοντας το άγνωστο της μελλοντικής του πορείας.

Παράλληλα, ο Τζανής παλεύει για επιβίωση έξω από τον πύργο, χωρίς την ασφάλεια που παρείχε προηγουμένως. Η Δαμιανή, παρ’ όλη την αδιαλλαξία της, συνειδητοποιεί πως τα σχέδιά της έχουν ημερομηνία λήξης. Θέλει να επαναφέρει τον Τζανή στον πύργο και είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για αυτό. Όμως, μια νέα αποκάλυψη ανατρέπει τα σχέδιά της, προσθέτοντας νέες πτυχές και προκαλώντας αναταραχές στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More