Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο θάνατος σκεπάζει τον Πύργο

Η Μάγισσα Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Τζανής επέτυχε την εκδίκησή του εναντίον της οικογένειάς του και κατέλαβε τον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο θάνατος σκεπάζει τον Πύργο

Τώρα, ο ίδιος ηγείται της σειριάς του, σχεδιάζοντας την εξάλειψή της για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος αγωνίζονται για την επιβίωσή τους έξω από τον πύργο. Ο Κανέλλος βρίσκει καταφύγιο σε ένα μπουντρούμι, ενώ η Θεοφανώ προστατεύει το μωρό της στην Δαμιανή, απέναντι από τον Τζανή και τις συμμορίες του. Οι προφητείες της Τσιγγάνας, που προειδοποίησαν για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, φαίνεται να επαληθεύονται.

Η Τσιγγάνα είχε προβλέψει ότι : «Εσύ δε θα ζήσεις, ούτε το παιδί που κουβαλάς” κινδυνεύει να βγει αληθινή. Ωστόσο, είχε επίσης υποδείξει ότι η κατάρα μπορεί να αποφευχθεί με το να αντιμετωπιστεί το κακό από τη ρίζα τους. Πώς θα καταφέρουν λοιπόν οι τρεις αυτοί χαρακτήρες να αντιμετωπίσουν τον Τζανή και την παρέα του στην Μάγισσα, όπου η μάχη για τη ζωή τους φαίνεται να είναι αναπόφευκτη; Αυτό θα πρέπει να ανακαλυφθεί με τη συνέχεια της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like