Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα επεισόδια – Ένας φόνος φέρνει την λύτρωση

Η Μάγισσα επεισόδια – Η Θεοφανώ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της στην επικείμενη σύγκρουση, διψώντας για εκδίκηση. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, οι σκιές του παρελθόντος αναδύονται, αναγκάζοντας τους χαρακτήρες να αντιμετωπίσουν τις πράξεις τους.

Η Μάγισσα επεισόδια – Ένας φόνος φέρνει την λύτρωση

Κανένας δεν μένει ανέπαφος, καθώς η Θεοφανώ, μαζί με τη σύμμαχό της, την Αναχίτ, σχεδιάζουν την εκδίκησή τους. Ο Κανέλλος αποφασίζει να επιβάλει δικαιοσύνη για τα εγκλήματα της Δαμιανής, αποκαλύπτοντας την αλήθεια στον Τζανή σχετικά με το βρέφος. Στον Πύργο των Γερακάρηδων, η Κυπριανή οργίζεται εναντίον του Σπήλιου, αφού αυτός αρνείται να δολοφονήσει την Θεοφανώ. Ο Σπήλιος αντιμετωπίζει την αλήθεια ότι είναι αδερφός της Θεοφανώς, ενώ η παρελθοντική αλήθεια της Κυπριανής ξεσπά προκαλώντας χάος.

Η Γερακίνα αποχαιρετά την οικογένειά της και αποκόβει κάθε δεσμό με τον Σπήλιο, αφού ανακαλύπτει την εμπλοκή του στη δολοφονία του Πετρούνη. Η τελική αναμέτρηση μεταξύ της Θεοφανώς και της Κυπριανής έρχεται. Το πνεύμα της Αναχίτ ενισχύει την Θεοφανώ, που αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή, θυσιάζοντας τον εαυτό της για το παιδί της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, γίνεται φόνισσα για να φτάσει στη λύτρωση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like