Η Μάγισσα 5/12/23: Αντρέι – Μάρκος σε κόντρα

Η Μάγισσα 5/12/23: Παράλληλα, το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να υιοθετήσει μια θέση υποστήριξης προς τους άλλους Μανιάτες. Ωστόσο, μια απώλεια ζωής θα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις. Ο Μάρκος, μετρώντας ζήλια, δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία της Θεοφανούς με τον Αντρέι.

Η Μάγισσα 5/12/23: Αντρέι – Μάρκος σε κόντρα

Σύντομα, θα φτάσει στο σημείο να νιώσει ανίκανος να διαχειριστεί τα συναισθήματά του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε απρόβλεπτες αποφάσεις και σε έντονη σύγκρουση με τον ρώσο αξιωματικό. Από την άλλη, η Ποτούλα θα λάβει μια απόφαση που μπορεί να ξεσηκώσει πόλεμο μεταξύ των δύο μεγάλων οικογενειών της Μάνης.

Αμέσως μετά, οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να την αποκλείσουν. Παράλληλα, η Μεταξία, για πρώτη φορά, υποπτεύεται τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της. Δυσπιστεί πώς η Δαμιανή θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο και παραμένει σε αναμονή, επιδιώκοντας να επιβεβαιώσει τις υποψίες της προτού παρέμβει. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, οι Αντρέι και Κανέλλος αντιμετωπίζουν αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζανέτο που τους σοκάρουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More