Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα 3/10/23: Ο Κανέλος πιάνεται αιχμάλωτος από τον Θράσο

Η Μάγισσα 3/10/23: Ο Αντρέι, με το πνεύμα της αποκάλυψης να τον ωθεί, φέρνει στο φως ένα στοιχείο, ανοίγοντας έναν παραβάν στη σκοτεινή σιωπή του πύργου. Στα χέρια του Μιχαήλ, το στοιχείο αυτό αναδεικνύει την ύπαρξη ενός προδότη μέσα στην οικογένεια, και η αποκάλυψη αυτή διαποτίζει τον αέρα με ανατριχίλα.

Η Μάγισσα 3/10/23: Ο Κανέλος πιάνεται αιχμάλωτος από τον Θράσο

Η Θεοφανώ, όταν συνειδητοποιεί τις σοβαρές επιπτώσεις των λόγων της, αναζητά τον Μάρκο, εκφράζοντας την έντονη συγκίνησή της. Ο Μάρκος, προσιτός από αγανάκτηση και αίσθημα προδοσίας, αντιδρά κατά του πατέρα του, ο οποίος στηρίζει τον Τζανή.

Ο παππά-Νικόδημος, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την εξέλιξη των γεγονότων, αποκαλύπτει στον Σπήλιο τα κρυφά συναισθήματα του Πετρούνη. Κοινός στόχος τους είναι να αντιδράσουν στην απειλή, και για αυτόν τον λόγο, ο Σπήλιος απευθύνεται στον Θράσο για βοήθεια.

Εν τω μεταξύ, η νύχτα πέφτει και μια σκοτεινή αναμέτρηση αρχίζει να διαγράφεται. Ο Κανέλος, ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές, πιάνεται αιχμάλωτος από τον Θράσο και τον Μόφοφη, προμηνύοντας την επόμενη ένταση που θα σαρώσει τους πάντες.

Ανάμεσα στις ανακαλύψεις, τις εκδηλώσεις των συναισθημάτων και τις σκοτεινές απειλές που διαρκώς αυξάνονται, η οικογένεια αντιμετωπίζει τον πλέον δύσκολο και αβέβαιο χρόνο της ζωής της. Η μοίρα τους είναι σκοτεινή και αβέβαιη, καθώς οι κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ανθρώπινης ψυχής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like