Η Μάγισσα 20/11/23: Θεοφανώ – Μάρκος το σκάνε

Η Μάγισσα 20/11/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν. Ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση είναι να αποφευχθεί η αποκάλυψη της αληθινής καταγωγής του παιδιού που περιμένει.

Η Μάγισσα 20/11/23: Θεοφανώ – Μάρκος το σκάνε

Αυτή η απόφαση έχει έντονο αντίκτυπο στον Μάρκο, ο οποίος φτάνει στα όριά του. Δεν μπορεί να αντέξει το ενδεχόμενο να χάσει την Θεοφανώ και να γίνει παρεξηγημένο το παιδί του, πιστεύοντας ότι ο πραγματικός πατέρας του είναι άλλος. Συνεπώς, της προτείνει να διαφύγουν μαζί. Η Θεοφανώ συμφωνεί και αρχίζουν να σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της “απόδρασής” τους από τον πύργο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με την Αγάθη, και η σχέση τους φτάνει στα άκρα.

Η καλόγρια παίρνει μια απόφαση που ταράζει τα νερά, ενημερώνοντας το ανώτατο ιερατείο της Μάνης πως η πρώην προστατευόμενή της είναι μάγισσα που ασκεί την τέχνη της με την εξουσία του σατανά. Παράλληλα, η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να εγκαταλείψει τη Μάνη με την οικογένειά του για να αποφύγουν την εκδίκηση των Τούρκων. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, η οποία τον κάνει να σκεφτεί βαθιά.

Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει τους καπετάνιους της περιοχής να σταθούν στο πλευρό του Σπήλιου αντιμετωπίζοντας τους Τούρκους. Ωστόσο, ο Σπήλιος αντιδρά προτού αυτοί αλλάξουν γνώμη, περνώντας σε αντεπίθεση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More