Η Μάγισσα 17/11/23: Θεοφανώ – Φρίξος παντρεύονται

Η Μάγισσα 17/11/23: Η ανακοίνωση του γάμου του Μάρκου και της Θεοφανούς είναι σαν ένας αστραπιαίος κεραυνός που χτυπά τον πύργο των Λασκαραίων. Αυτό που αισθάνεται ο Μάρκος είναι ότι βρίσκεται σαν θηρίο που εγκλωβίζεται σε ένα κλουβί. Η σκέψη ότι το παιδί του θα μεγαλώσει με έναν άλλον πατέρα είναι ανυπόφορη για εκείνον.

Η Μάγισσα 17/11/23: Θεοφανώ – Φρίξος παντρεύονται

Για πρώτη φορά στη ζωή του, αισθάνεται ότι δεν μπορεί να υποστεί περισσότερο το βάρος που του έχει επιβληθεί από τον πατέρα του, και αποφασίζει να αντιδράσει. Αυτό προκαλεί έκπληξη σε όλους, διότι ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει η νόμιμη σύζυγός του. Το ειρωνικό είναι ότι η μοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει στη ζωή του θα έχει την ίδια μοίρα με τη μητέρα του. Όπως η Αναστασία έζησε τόσα χρόνια στη σκιά της Δαμιανής, έτσι και η Θεοφανώ θα βρεθεί τώρα σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τη Μεταξία, παρότι θα είναι η αγαπημένη του.

Η απόφαση του Μάρκου να κάνει τη Θεοφανώ νόμιμη σύζυγό του εξοργίζει την οικογένειά του, κυρίως τη μητέρα του και τη Μεταξία. Η Αναστασία φοβάται ότι ο Μιχαήλ θα αλλάξει στάση απέναντί της τη στιγμή που ο Μάρκος ανακοινώνει αυτήν την απόφαση. Από την άλλη πλευρά, η Μεταξία είναι θυμωμένη, καθώς νιώθει ότι προδόθηκε από τα δύο αδέλφια της. Ο Τζανής παντρεύτηκε την Κερασία και είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του για να μην δημιουργήσει διάκριση στην οικογένειά του. Επιπλέον, οι υποψίες της για τη σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ επιβεβαιώνονται, προσθέτοντας στην οργή της.

Είναι ανυπόφορη την ιδέα ότι η Θεοφανώ μπορεί να του προσφέρει γιο, καθώς δεν δικαιολογεί την απόφαση του άντρα της, και νιώθει ότι έχει κάθε δικαίωμα να τον κατηγορήσει. Η ατμόσφαιρα στον πύργο των Λασκαραίων είναι τεταμένη, και οι σχέσεις βρίσκονται σε εξαιρετική κρίση. Οι ισορροπίες είναι ασταθείς και κρέμονται από μια κλωστή. Είναι αβέβαιο ποιος θα προχωρήσει και θα τραβήξει το σχοινί, χωρίς να λάβει υπόψη του τις ενδεχόμενες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More