Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η κόρη μου Σκαϊ: Η Ασού κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Η κόρη μου Σκαϊ: Την ώρα που η Ασού μαθαίνει ότι είναι η μοναδική κληρονόμος του πατέρα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ, ο Ντεμίρ ενημερώνεται για την αρρώστια της κόρης του. Τα νέα μαθαίνει και η Τζαντάν που, μη αντέχοντας να βλέπει την υγεία της Οϊκιού να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, αποφασίζει να φύγει για το εξωτερικό.

Η κόρη μου Σκαϊ: Η Ασού κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Η κόρη μου Σκαϊ: Η Ασού κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Οι άνθρωποι της Πρόνοιας επισκέπτονται τον Ντεμίρ και την Οϊκιού και η συνέντευξη θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί περίφημα, αν το ήθελε η μικρή. Αντίθετα, εκείνη στην ερώτηση αν θέλει να μείνει με τον μπαμπά της ή να πάει στο ορφανοτροφείο, απαντά απαξιωτικά: «Δεν με νοιάζει». Ο Ντεμίρ αρχικά πληγώνεται πολύ, αλλά μετά αρχίζει να σκέφτεται ότι κάτι σοβαρό πρέπει να του κρύβει η κόρη του. Την απάντηση θα του δώσει ο γιατρός Ιχσάν. «Η Οϊκιού είναι πολύ άρρωστη», του λέει. «Νομίζω ότι μιλάτε για άλλο παιδί», του απαντάει ο Ντεμίρ με δάκρυα στα μάτια, αλλά βλέπει τον φάκελό της. Την ίδια ώρα, την αλήθεια για την υγεία της Οϊκιού μαθαίνει και η Τζαντάν, που δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Αργότερα βλέπει τον Τζεμάλ και εκείνος, βλέποντάς τη στενοχωρημένη, την προσεγγίζει ακόμη περισσότερο. Η κόρη μου Σκαϊ

Η Ασού γίνεται κληρονόμος τεράστιας περιουσίας

H Οϊκιού νιώθει δυστυχισμένη. Ξέρει ότι ο Ντεμίρ δεν έχει τα χρήματα για τη θεραπεία της και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η καλύτερη λύση είναι να πάει στο ορφανοτροφείο. Ο Ντεμίρ μαθαίνει τις σκέψεις της διαβάζοντας το ημερολόγιό της και νιώθει να τον κυριεύει η απελπισία. Ομως δεν της λέει ότι ξέρει.

Η είδηση από τον Ουγούρ ότι ο Κορκμάζ έχει δουλειά για αυτούς τον γεμίζει ανακούφιση και φόβο. Λίγο αργότερα ο Ντεμίρ πάει να δει αν είναι καλά η Τζαντάν και μαζί της είναι ο Τζεμάλ. «Μείνε μακριά της», τον προειδοποιεί. Η κόρη μου Σκαϊ

Εν τω μεταξύ η Ασού τσακώνεται με έναν πελάτη στο μπαρ και μένει πάλι άνεργη. Ο Τζεμάλ την επισκέπτεται ξανά, μόνο που αυτή τη φορά δεν θέλει να της μιλήσει για την Οϊκιού! «Βρήκα τον πατέρα σου», της λέει. Εκείνη του ζητάει να μην την κοροϊδεύει με κάτι τέτοιο, αφού δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. «Κοντεύει να πεθάνει. Θέλει να σε δει τελευταία φορά. Είναι πολύ πλούσιος. Θέλει να τα αφήσει όλα σε σένα», της ανακοινώνει.

Η Τζαντάν αποφασίζει να φύγει για το εξωτερικό

Η Τζαντάν αποφεύγει να συναντήσει τον Ντεμίρ και την Οϊκιού, ενώ μια πρόταση να φύγει και να πάει να εργαστεί στη Βουλγαρία μοιάζει δελεαστική.

Η κόρη μου Σκαϊ: Η Ασού κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Παράλληλα, η παγίδα του Τζεμάλ που θα στείλει τον Ντεμίρ και τον Ουγούρ στη φυλακή στήνεται ξανά και θα λειτουργούσε τέλεια, αν ο Ντεμίρ δεν είχε προσέξει μια μικρή λεπτομέρεια. Αποτέλεσμα; Οι δύο φίλοι όχι μόνο δε συλλαμβάνονται, αλλά καταλήγουν με ένα πολύτιμο έργο τέχνης στα χέρια τους που το πωλούν για πολλά χρήματα.

Η κόρη μου Σκαϊ: Η Ασού κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Εν τω μεταξύ, η Ασού πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον πατέρα της. Επιθυμία του είναι να της αφήσει την περιουσία του. Μόνο που για να γίνει αυτό έχει έναν όρο: «Θα πάρεις κοντά σου την κόρη σου. Εσύ θα τη φροντίσεις. Οταν κλείσει τα 18, τα λεφτά θα περάσουν στον λογαριασμό της», της λέει. Η Ασού φεύγει έξαλλη. «Μακάρι να πεθάνεις γρήγορα», του φωνάζει. Η κόρη μου Σκαϊ

Ο Ντεμίρ με τον Ουγούρ μπορούν πια να κάνουν σχέδια. Ο Ντεμίρ νοικιάζει ένα σπίτι και περιμένει με χαρά να κάνει έκπληξη στην Οϊκιού. Μόνο που τη διάθεση θα του χαλάσουν τα νέα που του λέει η Τζαντάν και η επίσκεψη της Ασού!

Ο Ουγούρ μαθαίνει την αλήθεια για την Οϊκιού

Η Ασού λέει στον Ντεμίρ ότι έμαθε από τον Τζεμάλ τη διεύθυνσή του και ότι ήρθε μόνο για να τον δει, χωρίς να θέλει κάτι ιδιαίτερο. «Σε χρησιμοποιεί; Πες του ότι δεν είναι τόσο έξυπνος. Εφτιαξα μια καινούρια ζωή. Αφήστε με ήσυχο», της φωνάζει. Αργότερα ο Τζεμάλ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Ασού δεν είπε τίποτα στον Ντεμίρ για την Οϊκιού.

Εν τω μεταξύ, η Τζαντάν αποχαιρετά τον Μουράτ, ο οποίος διαφωνεί με την απόφασή της να φύγει από τη χώρα. Εκείνη, που δεν θέλει να μάθει ο Ντεμίρ ούτε ότι γνωρίζει για την ασθένεια της Οϊκιού, αποφεύγει να απαντήσει στις κλήσεις του.

Ο Ουγούρ με τη σειρά του έχει καταλάβει ότι κάτι βασανίζει τον Ντεμίρ και τον πιέζει να του πει. Εκείνος στο τέλος, με δάκρυα στα μάτια, του λέει ότι η Οϊκιού είναι άρρωστη.

Η ΑΣΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Η Ασού με τον Τζεμάλ πάνε στον δικηγόρο, ο οποίος τους πληροφορεί ότι μόνο αν η Ασού έχει την επιμέλεια της Οϊκιού μπορεί να γίνει διαχειρίστρια της κληρονομιάς της. Η Ασού δεν καταφέρνει να πείσει τον πατέρα της να αλλάξει τη διαθήκη του. Την ίδια στιγμή, ο Ουγούρ προσπαθεί να βοηθήσει τον Ντεμίρ βρίσκοντάς του δουλειά. Βέβαια, είναι παράνομη… Το ίδιο βράδυ, ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Ντεμίρ, του λέει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναγκάζει την Τζαντάν να φύγει από τη χώρα, ενώ του ζητά να πάει να τη σταματήσει. Εκείνος πάει και τη βρίσκει. «Δεν μπορείς να πας πουθενά. Ξέρω γιατί φεύγεις», της λέει. «Δεν μπορώ», του απαντάει κλαίγοντας. «Μπορείς. Εγώ δεν μπορώ μόνος μου. Σε χρειάζομαι. Η Οϊκού σε χρειάζεται. Βοήθησέ μας», την παρακαλάει και την αγκαλιάζει. Η Τζαντάν μένει. Η κόρη μου Σκαϊ

Την άλλη μέρα στο σχολείο, η Οϊκιού θέλει πολύ να πάρει τον ρόλο της Χιονάτης στη σχολική θεατρική παράσταση και όλοι τη βοηθούν για να τα καταφέρει. Ο Ντεμίρ τυχαία διαβάζει στο ημερολόγιό της ότι φοβάται μήπως ξεχάσει τα λόγια. Αυτός ο φόβος όμως δεν συγκρίνεται με εκείνον που θα νιώσει ο Ντεμίρ την επόμενη μέρα, όταν η Ασού του αποκαλύψει: «Είμαι η μητέρα της Οϊκιού. Είναι κόρη μου». Εκείνος τη διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα « Η Κόρη μου (KIZIM) » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More