Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Κόρη μου – Kizim: Η νέα τούρκικη σειρά

Η Κόρη μου – Kizim: Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε πριν από λίγους μήνες, όταν πρωταγωνιστούσε στην τουρκική σειρά «Anne».

Η Κόρη μου – Kizim

Η Κόρη μου - Kizim: Η νέα τούρκικη σειρά

Η 9χρονη Μηερέν Γκιοκγιλντίζ επανέρχεται με τη νέα σειρά «Kizim» κι εμείς σας αποκαλύπτουμε όσα πρέπει να ξέρετε!

Η καθημερινή δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής «Anne» προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Κόρη μου – Kizim

Η Κόρη μου - Kizim: Η νέα τούρκικη σειρά

Η 9χρονη Μπερέν Γκιοκγιλντίζ, η οποία υποδυόταν τη Μελέκ Τουρνά, κατάφερε να μας συγκινήσει περισσότερο από όλους και τα εγχώρια και μη μέσα ενημέρωσης να την αποκαλούν «παιδί θαύμα».

Δεν είναι τυχαίο που «έκλεισε» αμέσως την επόμενη σειρά που θα πρωταγωνιστεί, η οποία προβάλλεται στο τουρκικό κανάλι TV8 του Ατζούν Ιλίτζαλι και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά έχει τίτλο «Kizim» (μτφρ. «Η κόρη μου») και είναι βασισμένη στην κορεάτικη σειρά «My Fair Lady», σε διασκευή της Σουζάν Σουμελί, σενάριο των Μπανού Κιρεμιτσί Μποζκούρτ και Ιρμάκ Μπαχτσεσί και σκηνοθεσία της Γκιοκσέν Ουστά. Πέρα από την Μπερέν Γκιοκγιλντίζ, παίζουν οι ηθοποιοί Μπουγκρά Γκιουλσόι, που υποδυόταν τον Βουράλτης «Φατμαγκιούλ», Λεϊλά-Λυδία Τουγουτλού, Σινέμ Ουνσάλ, Τουγκάι Μερκάν, Σούνα Σελέν και ο Σερχάτ Τεομάν. Η Κόρη μου – Kizim

Η Κόρη μου - Kizim: Η νέα τούρκικη σειρά

Η υπόθεση της «Κόρης»

Η υπόθεση της σειράς είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα και περιγράφει την ιστορία ενός θχρονου κοριτσιού που εξαιτίας της νόσου από την οποία πάσχει χάνει σταδιακά τη μνήμη της και ο πατέρας της προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της.

Η Γιοκιού είναι ένα έξυπνο δίχρονο κορίτσι, διαφορετικό από τα συνομήλικα παιδιά, με διευρυμένη αντίληψη και ανεπτυγμένη συναίσθηση.

Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν.

Ο άνδρας είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του.

Η Κόρη μου - Kizim: Η νέα τούρκικη σειρά

Ο ίδιος, μάλιστα, συλλαμβάνεται την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Γιοκιού. Η Κόρη μου – Kizim

Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του, όμως ο άνδρας, που γνωρίζει την Γιοκιού την ίδια εκείνη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με τον συνέταιρό του, Ουγκούρ, από τη μια μεριά προσπαθούν να γλιτώσουν από την Γιοκιού και από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μία μεγάλη κομπίνα.

Η Καντάν, που βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις είναι ότι το μεγάλο μυστικό «κρύβεται» στην Γιοκιού.

You might also like