Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Ξυλοφορτώνει την Μαρίνα

Η Γη Της Ελιάς – Ο Γάμος της Μαρίνας και του Μάνου Επηρεάζεται από την Εξάντληση και την Αντικατάσταση της Αγάπης.

Η Γη Της Ελιάς – Ξυλοφορτώνει την Μαρίνα

Τα σύννεφα αρχίζουν να σκεπάζουν τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου καθώς η υπερβολική εργασία επιβαρύνει τον Μάνο, οδηγώντας τον σε συνεχή κούραση και απουσίες από το σπίτι. Η Μαρίνα ανησυχεί ότι ο σύζυγός της έχει χάσει το ενδιαφέρον για εκείνη. Παρά την πίεση από τη δουλειά και τις έντονες καταστάσεις στο σπίτι, η Μαρίνα προσπαθεί να διαλύσει κάθε υποψία, αλλά η πίεση της την οδηγεί στο να νιώθει απελπισία. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ο Μάνος επιστρατεύει ξανά τις αμφεταμίνες, όπως έκανε στα φοιτητικά του χρόνια.

Η συνεχής χρήση τους τον οδηγεί σε εθισμό και αλλαγές στη συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός, οξύθυμος και έχει βίαια ξεσπάσματα, τα οποία τρομάζουν τη Μαρίνα. Κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής διαδικασίας, μέλος της οικογένειας Βαφέα τον αποκαλεί “ψεύτη”, πυροδοτώντας τον. Ο Μάνος, που έχει ήδη πάρει αμφεταμίνες, αντιδρά επιθετικά. Χτυπάει βίαια τον άνδρα αυτόν, προκαλώντας σοκ σε όσους παρακολουθούν.
Η Μαρίνα, τρομαγμένη, συγκρατεί τα νεύρα της και αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον άντρα της. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, εκείνος μετανοώντας παραδέχεται το λάθος του.

Ωστόσο, ο φίλος του, Ισίδωρος, τον παροτρύνει να απολογηθεί και να αποφύγει τις καταγγελίες. Η Μαρίνα πιέζει τον Μάνο να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του και να αλλάξει συμπεριφορά. Επιμένει ότι δεν μπορεί να ζήσει με τη σκιά του εθισμού του και των επιθετικών του εκρήξεων. Ο Μάνος, αφού αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπόσχεται να ζητήσει βοήθεια και να αλλάξει.

Έτσι, ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου βρίσκεται σε δοκιμασία. Η αγάπη τους δοκιμάζεται από την εξάντληση, τον εθισμό και τις αντιδράσεις που αυτός προκαλεί. Ωστόσο, η αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα μαζί ανοίγει ένα δρόμο για ελπίδα και ανανέωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like