Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127, 128, 129, 130, 131, 132

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127, 128, 129, 130, 131, 132 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127, 128, 129, 130, 131, 132

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127

O Στάθης θέλει να μάθει για το παρελθόν της Ιουλίας, αλλά εκείνη αρνείται να του μιλήσει. Το ζευγάρι καβγαδίζει και ο Στάθης φεύγει θυμωμένος. Η Δήμητρα βρίσκεται σε περιπολία τη στιγμή που λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει. Στη συνέχεια, κυνηγάει τον δράστη, τον ακινητοποιεί και τον συλλαμβάνει. Οι εντάσεις μεταξύ της Δήμητρας και της Αλκμήνης συνεχίζονται. Η Ιουλία κάνει εξαιρετική δουλειά σαν γραμματέας και ο Ισίδωρος μπαίνει στον πειρασμό να της ζητήσει να παραμείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση.  Ο Πότης μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζί ανταγωνιστικό με αυτό της Αρετής και φοβάται την αντίδρασή της όταν το ανακαλύψει. Ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι και, μετανιωμένος, ζητάει συγνώμη από την Ιουλία. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Γιώργη με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους. Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την αποκάλυψη της σχέσης του Κουράκου με την Ευτυχία και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνει να βρει την Ευτυχία, την κατηγορεί ότι ήταν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία και τη χαστουκίζει. Η Ευτυχία μένει άναυδη και τη διώχνει από το σπίτι. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στην Ασπασία πως δεν θέλει να ξαναδεί τη Δήμητρα μέσα στο σπίτι τους. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Πότης γλυκοκοιτάζει την Άννα. Ο Αλέξης εξακολουθεί να αποφεύγει τη Μαργαρίτα κι εκείνη βάζει τον Φίλιππο να μεσολαβήσει προκειμένου να μάθει αν είναι καλά. Η Αντιγόνη νιώθει να ασφυκτιά με το ψέμα που έχουν πει στην Αγγελική κι αποφασίζει να βάλει νέα διορία.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 128

Ο Κουράκος περνάει στην αντεπίθεση και βάζει τη Μυρτάλη στη θέση της, απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την Ευτυχία. Έξαλλη είναι και η Άννα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη κι έτσι αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Η Εύα και ο Άρης ενημερώνονται από τον Λυκούργο πως θα αργήσουν πολύ να λάβουν την αποζημίωση από την αρχαιολογική εταιρεία και τους ζώνουν τα φίδια, καθώς τα χρέη τρέχουν. Η Αρετή δένεται όλο και περισσότερο με τον Ανδρέα. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις ελιές του, αδιαφορώντας για την τύχη του Στάθη, ο οποίος θα μείνει χωρίς δουλειά. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στον στρατό και ξαφνιάζει την οικογένειά του.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 129

Η απόφαση του Φίλιππου να διακόψει την αναβολή του αναστατώνει τη Βασιλική και τη Χάιδω. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει, αλλά ο Φίλιππος δείχνει αποφασισμένος. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα πουλήσει τον ελαιώνα του, προκαλώντας τη δυσαρέσκειά του. Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή, η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης θα ξαναγυρίσει κοντά της. Η Μυρτάλη, σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Άννα, αλλά η εξέλιξη δεν θα της αρέσει καθόλου. Μια απαγωγή που θα γίνει έξω από το σπίτι των Βρεττάκων, προμηνύει νέες φουρτούνες για την οικογένεια και θα τη φέρει σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη συνθήκη.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 130

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν πέρασε να την πάρει από το ανθοπωλείο όπως είχαν συμφωνήσει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έχει φύγει από ώρα. Προσπαθούν να τον βρουν στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν απαντάει. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς κλείνουν τον Μάνο σε μια αποθήκη και, παρά την έντονη αντίδρασή του, δεν του αποκαλύπτουν ακόμα τις προθέσεις τους. Η Βασιλική, θυμωμένη με τον Φίλιππο που πήρε μόνος του την απόφαση να διακόψει την αναβολή του, φεύγει από το σπίτι. Όσο οι ώρες περνούν, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αρχίζουν να ανησυχούν για τον Μάνο. Καλούν τον Κουράκο και του αναφέρουν την εξαφάνιση του Μάνου. Εκείνος τους συμβουλεύει να μη μιλήσουν σε κανέναν και, μαζί με τη Δήμητρα, ξεκινούν τις έρευνες. Η Μυρτάλη, έξαλλη με την Άννα που της έριξε χαστούκι, ζητάει από την Αθηνά να την απολύσουν. Η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητά εξηγήσεις. Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση, προκειμένου να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ανακοινώνουν στη Μαρίνα και τον Ισίδωρο ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 131

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωσταντίνου και γίνεται έξαλλη καθώς πιστεύει πως την απατά. Ο Κωσταντίνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του. Η εμπιστοσύνη της παραμένει κλονισμένη και έτσι παίρνει τα κλειδιά του γραφείου του Κωσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα κάλο ποσό. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά τη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει αλλά εκείνος αρνείται. Δεν θέλει πια καμία σχέση με τις παρανομίες του γιατί ξέρει πως αν η Ισμήνη μάθει την αλήθεια ο γάμος τους θα διαλυθεί. Σύντομα οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μανού. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 132

Έκπληκτη η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται άμεσα στον Αλέξη. Ο Μιχάλης όμως αν και συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου της την συμβουλεύει να μην κάνει καμιά κίνηση και συνιστά να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Την ίδια στιγμή ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές λέγοντάς της ότι τα δάνεισε κάποιος φίλος. Η Μυρτάλη που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μανού επιχειρεί να κάνει ακόμα μία προσέγγιση στην φίλη της αλλά ειδικά αυτή τη φορά βρίσκει τοίχο. Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μανού. Οι απαγωγείς αντιδρούν άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ
Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More