Η Γη της Ελιάς – Τον στέλνει φυλακή με τα καμώματα της

Η Γη της Ελιάς – Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν στη σειρά ο Πότης θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς έχει χτυπήσει σωματικά τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, στο οποίο η Άννα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για εργασία.

Η Γη της Ελιάς – Τον στέλνει φυλακή με τα καμώματα της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η Άννα έχει λάβει μια πρόταση να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά. Ο Πότης και ο αδελφός της, Αποστόλης, αντιδρούν αρνητικά σε αυτήν την ιδέα και δεν θέλουν την Άννα να εμπλακεί με τη νυχτερινή ζωή. Ωστόσο, η Άννα αποφασίζει να συναντήσει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Ελευθέρεα, για να συζητήσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Ελευθέρεας προσπαθεί να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα, αλλά εκείνη τα καταφέρνει να ξεφύγει.

Η Άννα ενημερώνει τότε τον Πότη και τον Αποστόλη για τα συμβάντα, και οι δύο άντρες, χωρίς να χάσουν χρόνο, επισκέπτονται το μπουζουξίδικο και επιτίθενται στον Ελευθέρεα. Ωστόσο, ο τελευταίος υποβάλλει μήνυση κατά τους δύο επιθετικών, με αποτέλεσμα ο Πότης και ο Αποστόλης να συλληφθούν και να εισέλθουν στη φυλακή. Ο δικηγόρος Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More