Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Τον κολλάνε στον τοίχο – Ο Χρόνος τελειώνει

Η Γη Της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Απειλές συνεχίζουν να τον καταδιώκουν, ενώ γίνεται στόχος εκβιασμού. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο άντρας της.

Η Γη Της Ελιάς – Τον κολλάνε στον τοίχο – Ο Χρόνος τελειώνει

Και πάλι, ένα ακόμα απειλητικό μήνυμα φτάνει στον Κωνσταντίνο, πιέζοντάς τον άγρια. Εξαναγκάζεται να αλλάξει τον αριθμό του τηλεφώνου. “Νόμιζες πως θα αλλάξεις νούμερο τηλεφώνου και δεν θα το βρω;” ρωτά μια άγνωστη φωνή. “Μάζεψες τα πεντακόσια χιλιάρικα;” συνεχίζει. Ο Κωνσταντίνος ζητάει χρόνο για να μαζέψει τα χρήματα που θέλουν οι εκβιαστές.

“Έχεις εσύ τον τρόπο… είσαι λαμόγιο απ’ τα λίγα. Σου δίνω τρεις μέρες” του ανακοινώνει ο εκβιαστής. “Το κατάλαβες; Σε ρωτάω, το κατάλαβες;” πιέζει, και ο Κωνσταντίνος απαντά παραμένοντας ταραγμένος. “Ναι”.
Κλείνοντας το τηλέφωνο, προσπαθεί να σκεφτεί λύσεις. Δε φοβάται μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για την οικογένειά του, για την Ισμήνη και το παιδί τους. Οι εξελίξεις υπόσχονται δράμα και ένταση στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like