Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς είναι εδώ για να μας συναρπάσει!

Η Γη της Ελιάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς” είναι εδώ για να μας συναρπάσει! Δύο νέοι ερωτεύονται παθιασμένα, μέχρι μία ιστορία εκδίκησης να μπει εμπόδιο στα όνειρά τους. Ένα σπίτι τυλίγεται στις φλόγες, ένας φρικτός θάνατος και ένα “γιατί”, αλλάζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η Γη της Ελιάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς ίναι εδώ για να μας συναρπάσει!

Η Μυρτάλη Βρετάκου, κόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου ζει απομονωμένη σε ένα σπίτι στο Οίτυλο. Ένα κορίτσι 23 ετών με ταγανό, πείσμα, αλλά και φόβο. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο.

Ο Στέφανος Καπερνάρος είναι , 27 ετών, τολμηρός κι επίμονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα. Οι δύο ήρωες μπλέκονται σε νέες περιπέτειες. Θα τα καταφέρουν;

Το νέο τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς” ήρθε για να κόψει την ανάσα. Τα τοπία, αλλά και τα σκηνικά, είναι εξαιρετικά. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πως είναι ένα ταλαντούχο και πολύ δυνατό δίδυμο.

Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στη Μάνη, αλλά και στην Αθήνα. Όλα θα αλλάξουν, μέσα σε μια στιγμή. Οι δυο πρωταγωνιστές θα φτάσουν στα όριά τους, θα παλέψουν, θα διχαστούν. Ένα εξαιρετικό καστ πλαισιώνει τον νεανικό έρωτα των δύο πρωταγωνιστών. Το Φθινόπωρο έρχεται με μία ιστορία αγάπης που προβληματίζει.

Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου; Τί είναι αυτό που εξοργίζει τους νέους χαρακτήρες, ποιοι φταίνε και ποιοι είναι οι πραγματικά αθώοι; Ένα ταξίδι στην Γη της Ελιάς ξεκινάει…

You might also like