Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Την σώζει τελευταία στιγμή

Η Γη Της Ελιάς –  Η Δήμητρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, διαπράττει ένα μοιραίο λάθος. Αφήνει ίχνη στο υπόγειο των εμπόρων ναρκωτικών. Οι έμποροι, αντί να αφήσουν τα πράγματα ανεπηρέαστα, τη συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω, ενώ η αποστολή της παραμένει ανεκτέλεστη.

Η Γη Της Ελιάς – Την σώζει τελευταία στιγμή

Βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών, που τη βασανίζουν για μέρες, προσπαθώντας να την αναγκάσουν να αποκαλύψει τον ρόλο της και την ταυτότητά της. Παρά την απελπισία της, η Δήμητρα αρνείται να παραδοθεί. Ωστόσο, η έλλειψη επικοινωνίας του Κουράκου με την αγαπημένη του τον βάζει σε υποψίες ότι κάτι κακό της συμβαίνει. Έτσι αρχίζει να ψάχνει τα ίχνη της Δήμητρας και τελικά την εντοπίζει.

Τελικά, οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι η Δήμητρα βρίσκεται στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών. Έτσι, εκτελούν μια τεράστια επιχείρηση για να την απελευθερώσουν. Η ζωή της σώζεται στο τελευταίο λεπτό, χάρη στη στάση των κακοποιών και την αποφασιστική δράση της αστυνομίας. Ποιος είναι ο ρόλος του Κουράκου στην απελευθέρωση της Δήμητρας; Πώς αντιδρούν οι εμπόροι ναρκωτικών μετά τη διάψευση τους; Ποια είναι η σημασία αυτής της επιχείρησης για την αστυνομία και τον κόσμο της σειράς; Πώς θα επηρεάσει αυτό το περιστατικό τη συνέχεια της πλοκής; Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες για τους χαρακτήρες και τον κόσμο της σειράς;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like