Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Την σαπίζουν στο ξύλο – Αβέβαιο το μέλλον της

Η Γη Της Ελιάς – Η Δήμητρα εισβάλλει για μια ακόμα φορά κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα. Κατεβαίνει στο υπόγειο και εντοπίζει τα κιβώτια που είναι στιβαγμένα εκεί. Χρησιμοποιεί ένα εργαλείο για να ανοίξει ένα από αυτά, ανακαλύπτοντας μέσα πακέτα με ηρωίνη. Στη συνέχεια, ελέγχει την τσάντα του στο γραφείο, αλλά αυτή τη φορά δε βρίσκει τίποτα μέσα. Ανήσυχη, ρίχνει μια ματιά στο ρολόι της και εξαφανίζεται γρήγορα.

Η Γη Της Ελιάς – Την σαπίζουν στο ξύλο – Αβέβαιο το μέλλον της

Στο μεταξύ, ο Ρουσσέας και η Τούλα επιστρέφουν στο σπίτι και παρατηρούν το υλικό από τις κρυφές κάμερες. Ο Ρουσσέας, αντικρίζοντας τη Δήμητρα, σχολιάζει: “Αυτή η λέρα είναι τελικά”, ενώ η Τούλα υποθέτει ότι δεν πρόκειται για αστυνομικό. “Μη, θα είχαμε ήδη προβλήματα αν ήταν έτσι. Πιθανώς να είναι πληροφοριοδότης της αντίπαλης συμμορίας και να συνεργάζεται με την εταιρία ασφαλείας!”, αντικρούει η Τούλα, προτείνοντας την ανάκρισή τους.

“Μην τους κρατήσουμε πολύ, οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεφορτωθούμε τα ναρκωτικά από το υπόγειο!”, αποφασίζει ο Ρουσσέας, και αμέσως καλεί με το κινητό του: “Έλα.. Φρόντισε να καθαρίσεις το υπόγειο. Αμέσως! Πάρε τρεις από τους δικούς μας και φέρ’τους εδώ.. Θα σου πω τι πρέπει να κάνεις..”. Λίγο αργότερα, φτάνει στην είσοδο το βαν. Ο Λάμπρος πλησιάζει για έλεγχο και ξαφνικά ο οδηγός ξεπηδάει έξω και τον αποτελειώνει.

Η Δήμητρα βγαίνει από το φυλάκιο, αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, τρεις άνδρες εμφανίζονται από την πίσω πόρτα του βαν και την επιτίθενται. Τους δένουν και τους μεταφέρουν στο γκαράζ του σπιτιού. Δένουν τους δύο σε καρέκλες και ο Ρουσσέας, στραμμένος προς τη Δήμητρα, της δίνει έναν δυνατό χαστούκι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like