Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Τα γεγονότα που θα ταράξουν τα νερά ως το φινάλε

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά φέρνει δραματικές στιγμές και ανατροπές στο φινάλε της σεζόν, αλλά και δύο ευχάριστα περιστατικά που θα μας εκπλήξουν.

Η Γη Της Ελιάς – Τα γεγονότα που θα ταράξουν τα νερά ως το φινάλε

Προς το τέλος της σεζόν, αναμένεται ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς, παρά τα πολλά εμπόδια που έχουν αντιμετωπίσει. Αν και η σχέση τους έχει δοκιμαστεί, ο έρωτάς τους αντέχει. Παρόλο που ο Τζον ζητάει από την Αθηνά να τον ακολουθήσει στην Αμερική, αυτή αρνείται λόγω της αντίδρασης της Φιλιώς. Αργότερα, ο Τζον φεύγει ξανά για την Αμερική, προκαλώντας κατάθλιψη στην Αθηνά, που νιώθει ότι τον έχασε.

Ωστόσο, η σχέση τους δεν τελειώνει εκεί. Η αγάπη τους επιβεβαιώνεται στο δημαρχείο πολύ αργότερα, με κουμπάρο τον Ισίδωρο. Ένα άλλο ευχάριστο γεγονός είναι η γέννηση του γιου της Ιουλίας και του Στάθη, που γεμίζει χαρά το ζευγάρι. Πριν φτάσουμε εκεί όμως, παρακολουθούμε τη δίκη της Χάιδως, την απόφαση της Δήμητρας να φύγει για την Αμερική, τον χωρισμό της Αριάδνης και του Χρήστου, αλλά και τον θάνατο του Φίλιππου. Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, κρατώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like