Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Συμφωνία φωτιά Κούλας – Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Η Κούλα σχεδιάζει ένα σενάριο για τον Δημοσθένη, διατάσσοντας ένα πλήρες κινηματογραφικό σκηνικό έξω από το σπίτι του, με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του. Τελικά, επιτυγχάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη, με σκοπό να πείσει την Ασπασία να επιστρέψει κοντά του.

Η Γη Της Ελιάς – Συμφωνία φωτιά Κούλας – Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης, για να πιέσει τα πράγματα, παρουσιάζει στην Ειρήνη τη νέα του σχέση, την Ελένη, μια δικηγόρο από την Καλαμάτα. Η εμφάνιση της Ελένης δημιουργεί αναταραχή στην Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσει τη μητέρα της. Αντίθετα, η Ασπασία πιέζει την Κούλα να της αποκαλύψει τις προηγούμενες ζωές και τη μετενσάρκωση. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η νέα του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους, περιμένοντας την αντίδραση της Ασπασίας, η οποία ανταποκρίνεται στο έξυπνο χτύπημα της Κούλας.

Παράλληλα, η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι πρόκειται να παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει, καθώς φαίνεται να έχει αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή της. Στη συνέχεια, το ζευγάρι κάνει μια έκπληξη επίσκεψη στη Μαρία στο Σούνιο, όπου της ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για τον γάμο. Ο Μάνος είναι αναγκασμένος να ομολογήσει στη Μαρίνα ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του γεγονότος από αυτήν που έχει αφηγηθεί η Αμαλία στον Ισίδωρο.

Ο Παρασκευάς τηλεφωνεί στη Χάιδω και αυτή του επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε μοναστήρι. Ο Λυκούργος αγχώνεται για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ. Η Ισμήνη αναλαμβάνει να συνεφέρει τον πατέρα της, ενώ ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη βασιλική με το μωρό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like