Η Γη Της Ελιάς – Στάθης – Ιουλία γίνονται ξανα οικογένεια

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικές, καθώς ένα σημαντικό γεγονός συμβαίνει μεταξύ των χαρακτήρων. Ο Στάθης λαμβάνει μια εξομολόγηση από την Ιουλία, η οποία αναφέρει: “Για μένα είσαι ο απόλυτος έρωτας”.

Η Γη Της Ελιάς – Στάθης – Ιουλία γίνονται ξανα οικογένεια

 

Η Ιουλία συνειδητοποιεί τα λάθη της στο παρελθόν, καθώς και τις ευκαιρίες που έχει χάσει για να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Αντιλαμβάνεται τον εγωισμό της που έχει εμποδίσει τα όνειρά της και έχει αποστερήσει το μερίδιο ευτυχίας που της ανήκει. Αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη ζωή της με νέο τρόπο και να κερδίσει μια θέση στη ζωή του Στάθη. Προτείνει να ζήσουν μαζί ως οικογένεια, με την κόρη τους, και τον προσκαλεί να δοκιμάσουν ξανά μαζί, λέγοντας: “Δώσε μου μία ευκαιρία! Για μένα είσαι ο απόλυτος έρωτας.”

Παρά τη βαθιά πληγωμένη κατάσταση του Στάθη από τα προηγούμενα γεγονότα, διστάζει και φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά, ο Στάθης, που πάντοτε αγάπησε και νοίαζεται για την Ιουλία, αναλογίζεται το ενδεχόμενο να καταστούν οικογένεια. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ζήλεια και αντίδραση από την κόρη τους, την Αριάδνη, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, διαπιστώνοντας την αλλαγή στη δυναμική της οικογένειας της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More