Η Γη της ελιάς spoiler: Zητάει μετανιωμένος συγγνώμη για το σφάλμα του

Η Γη της ελιάς spoiler: Σύντομα, η Μαρίνα και ο Μάνος θα αντιμετωπίσουν τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής τους. Η Μαρίνα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Μάνο, και η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA τους βάζει σε έναν εφιαλτικό δρόμο από αποκαλύψεις και συγκρούσεις.

Η Γη της ελιάς spoiler: Zητάει μετανιωμένος συγγνώμη για το σφάλμα του

Παρόλο που αγαπήθηκαν βαθιά, οι ώρες που έρχονται για τη Μαρίνα και τον Μάνο είναι γεμάτες θλίψη και αγωνία. Η εγκυμονούσα Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει την τραγωδία που έζησε με τους Βρεττάκους, αλλά μια τυχαία ανακάλυψη ανατρέπει τη ζωή της. Στο κινητό του Μάνου, βρίσκει γυμνές φωτογραφίες μιας μυστηριώδους γυναίκας και όλος ο κόσμος της καταρρέει.

Το να φανταστεί ότι ο άντρας που αγάπησε περισσότερο από όλους την πρόδωσε με τέτοιον τρόπο είναι σοκαριστικό. Και η ευάλωτη κατάστασή της μετά την αμνιοπαρακέντηση κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα στο σπίτι τους. Η ζήλια τυφλώνει τη Μαρίνα και αμφισβητεί την αφοσίωση του Μάνου. Απαιτεί να μάθει την αλήθεια και όταν την αντιμετωπίζει, αποφασίζει να χωρίσει.

Σκοπεύει να πάρει διαζύγιο και βάζει βιαστικά τα πράγματά της σε μια βαλίτσα για να φύγει. Ο Μάνος την παρακαλεί να μην τον αφήσει και να σκεφτεί τον δεσμό τους, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Μένοντας στην έπαυλη των Βρεττάκων, κλείνεται στο δωμάτιό της και θρηνεί την κατάσταση του γάμου της. Η μικρή Αγγελική ρωτά συνεχώς τον Μάνο τι συμβαίνει με τη μητέρα της.

 

 

Τότε, η Μαρίνα σκέφτεται να της μιλήσει για την απόφασή της για διαζύγιο, αλλά ο Μάνος προσπαθεί να τη σταματήσει. Τελικά, κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση και της ζητά συγγνώμη μετανιωμένος για τα λάθη του. Η Μαρίνα τον συγχωρεί και αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Οι μέρες περνούν, αλλά το κλίμα ανάμεσα τους παραμένει τεταμένο. Παρόλο που υπάρχει θέληση να επανορθώσουν, πρέπει να διανύσουν δύσκολο δρόμο.

Καθώς προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τη σχέση τους, μια τραγική εξέλιξη στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας τους συντρίβει. Οι πόνοι και οι ανασφάλειες που βίωσε η Μαρίνα την επηρεάζουν, και ο γυναικολόγος αποκαλύπτει ότι το μωρό είναι νεκρό. Ο Μάνος προσπαθεί να ανακοινώσει αυτά τα τραγικά νέα στη γυναίκα του, καταρρακώνονται και οι δύο.

Ο γιατρός επισημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσουν σε πρόωρη γέννα για να σώσουν τη ζωή της Μαρίνας. Όταν ο Μάνος μαθαίνει την αλήθεια, αναλαμβάνει να ενημερώσει ο ίδιος τη γυναίκα του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More