Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ξεσπά πόλεμος για τον θησαυρό

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην συνέχεια στη Γη της Ελιάς καθώς θα υπάρξει άγρια σύγκρουση ανάμεσα στους Βρεττάκους όταν θα ανακαλύψουν ότι κάποιος τους έχει κλέψει τον κρυμμένο θησαυρό.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ξεσπά πόλεμος για τον θησαυρό

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV οι Βρεττάκοι θα αποφασίσουν να πάνε στο σημείο που υποδεικνύει ο χάρτης του κρυμμένου θησαυρού κι έρχονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη. Ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς, έσκαψε στο σημείο και πήρε ό,τι βρήκε. Κύριοι ύποπτοι θεωρούνται ο ο Ισίδωρος, ο Μάνος αλλά κι ο Ιάκωβος και ο πόλεμος ανάμεσά τους δεν αργεί να ξεσπάσει καθώς ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Συγχρόνως, ο Ιάκωβος κι η Αθηνά αρχίζουν να αποκτούν πιο στενή σχέση.

Από την άλλη, ο Αλέξης, ύστερα από καιρό από τότε που επέστρεψε στην κωμόπολη, αποφασίζει να προσεγγίσει εκ νέου την Μυρτάλη. Εκείνη παθαίνει υστερία στην θέα του άντρα και τον διώχνει κακήν κακώς για να μην καλέσει την Αστυνομία. Στην συνέχεια ενημερώνει τη Μαργαρίτα για το συμβάν και την προειδοποιεί πως την επόμενη φορά που θα την παρακολουθήσει ο γιος της και την πλησιάσει, θα πει τα πάντα στον Στέφανο για την απαγωγή. Συνεπώς για ότι γίνει δεν θα φέρει καμια ευθύνη.

Η Μαργαρίτα σαστίζει με όσα ακούει και προειδοποιεί τον Αλέξη πως αν αποπειραθεί να πλησιάσει πάλι την Μυρτάλη θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Παρ΄όλα αυτά δεν δείχνει να πτοείται. Ύστερα, η Μαργαρίτα συναντά την Αθηνά και μοιράζεται την ανησυχία της για τις μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του Αλέξη, με εκείνη να προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More