Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ξεχνιούνται οι μεγάλοι έρωτες; Το συναίσθημα προδίδει την Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κίμωνας, όπως πολλοί ίσως ακόμα θυμούνται, όταν έκανε πρόταση γάμου στη Δήμητρα, της πρόσφερε ένα δαχτυλίδι και της υποσχέθηκε ότι θα την αγαπάει για πάντα. Αυτό το δαχτυλίδι η Δήμητρα το χειρονόμησε σαν φυλαχτό, ένα αντικείμενο που θα της θύμιζε τον Κίμωνα καθ’ όλη της τη ζωή.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ξεχνιούνται οι μεγάλοι έρωτες; Το συναίσθημα προδίδει την Δήμητρα

Αν και αρνήθηκε αρχικά να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της ζωής της, τελικά έφτασε πιο κοντά στον Ορέστη και στο μέλλον πρόκειται να γίνει ακόμα πιο στενή με τον Κουράκο. Ωστόσο, δεν θέλει να ξεχάσει ποτέ τον Κίμωνα. Αν και αυτός εισήλθε ξαφνικά στη ζωή της, ήταν ο άντρας που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Η Δήμητρα αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κίμωνα, ακόμα και όταν είναι με τον Κουράκο. Από την άλλη πλευρά, ο Κίμωνας την κρατάει πίσω, εμποδίζοντάς την από το να κάνει το επόμενο βήμα. Έτσι, για να απελευθερωθεί και να προχωρήσει, αποφασίζει να πάρει μια απόφαση που θα την απαλλάξει από το βάρος του παρελθόντος.

Πετάει το δαχτυλίδι του Κίμωνα και υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα τον ξεχάσει. Αμέσως μετά, αφήνεται σε στιγμές πάθους με τον Ορέστη, και στα επόμενα επεισόδια, θα κάνει το ίδιο και με τον Κουράκο. Η ερώτηση παραμένει, όμως: θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τον Κίμωνα; Η απάντηση φαίνεται να είναι καλά κρυμμένη στο μυαλό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like