Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου – Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τα νέα επεισόδια της σειράς του Mega έρχονται με αναταραχή και έντονα συναισθηματικά γεγονότα, ειδικά όταν πρόκειται για τους χαρακτήρες της Μαρίνας, του Μάνου και της Αφροδίτης.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου – Μαρίνας

Όπως έχει δημοσιευτεί εδώ και καιρό, η Μαρίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χαμό του παιδιού της και αυτό την οδηγεί σε βαθύ πένθος. Δυστυχώς, αυτή η τραγωδία την οδηγεί στο να απομακρύνεται από όλους, συμπεριλαμβανομένου του Μάνου, και να μην επιθυμεί την παρουσία κανενός, ακόμη και του ίδιου του Μάνου. Και ενώ η Μαρίνα κατηγορεί αδιάκοπα τον εαυτό της για όσα συνέβησαν, ο Μάνος δεν μπορεί παρά να ανησυχεί βαθιά για την κατάσταση της.

Σε αυτό το σημείο, αναγκάζεται να ζητήσει ιατρική συμβουλή από τη φίλη του, την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη του υπόσχεται ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίνας και θα παρακολουθεί την κατάστασή της. Ωστόσο, η Μαρίνα παρεξηγεί την απροσδόκητη συμπεριφορά της Αφροδίτης και τη συνεχή παρουσία της στο σπίτι τους. Αυτό θα την οδηγήσει σε αυξημένη επιθετικότητα, υπονοώντας πως ο Μάνος την απατά με την Αφροδίτη.

Παρά τις αρνητικές κατηγορίες της Μαρίνας, ο Μάνος διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις εικασίες. Η Μαρίνα, ωστόσο, είναι αποφασισμένη και αμετανόητη. Συλλέγει τα προσωπικά της αντικείμενα σιγά-σιγά και, πριν φύγει, απευθύνει στον Μάνο τα λόγια: “Φεύγω, δεν θα με ξαναδείς.”

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like