Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το όπλο στα χέρια του! Θα φτάσει να κάνει φόνο;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Φόνοι και αίματα στην σειρά! Μία τρομερή σκηνή θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, με τον Φίλιππο να αρπάζει στα χέρια του το όπλο της Χάιδώς και να κυνηγά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στο παιδί του. Όλα ξεκίνησαν από το σχέδιο της Κατερίνας η οποία ήταν αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και να απαγάγει το μωρό, ώστε να ζητήσει λύτρα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το όπλο στα χέρια του! Θα φτάσει να κάνει φόνο;

Η ίδια θα φύγει από τη Μάνη για να μην κίνηση υποψίες, ενώ Χάιδω και Φίλιππος φοβούνται για τα χειρότερα. Έχουν μάλιστα δίκιο, καθώς η Κατερίνα δεν θα ηρεμήσει έτσι και θα δράσει δύο μέρες μετά από το συμβάν. Άντρες που τους έστειλε εκείνη μπαίνουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, και αρπάζουν το μωρό λίγο πριν φύγουν όμως, πιάνονται από τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος τους κυνηγά με το όπλο για να προλάβει το κακό και πυροβολεί τις ρόδες του αυτοκινήτου τους αμέσως μετά σημαδεύει έναν από τους δύο και τον τραυματίζει σοβαρά. Λίγο αργότερα φτάνει ο Κουράκος και η αστυνομία στο σημείο και πιάνει τους δύο άντρες. Εκείνη ομολογούν ποιος ήταν εκείνος πίσω Από όλα. Το πρόσωπο ήταν η Κατερίνα. Αμέσως ένα τέλειο το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More