Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Θα χωρίσουν ως το τέλος της νέας χρονιάς

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ενώ όλοι περιμένουν τον Στάθη και την Ιουλία, φαίνεται πως οι δυο τους θα κάνουν την ανατροπή και θα παραμείνουν μαζί, ως το φινάλε. Άλλωστε, ο έρωτάς τους ήταν και θα είναι μεγάλος. Γεμάτη ανατροπές θα επιστρέψει η αγαπημένη μας σειρά. Ζευγάρια που αγαπήσαμε, ταυτιστήκαμε και πονέσαμε μαζί τους, θα βάλουν τέλος στη σχέση τους. Ποια θα είναι αυτά και πως θα χωρίσουν;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Θα χωρίσουν ως το τέλος της νέας χρονιάς

Σε αντίθεση με αυτούς, ο Κουράκος και η Ευτυχία θα περάσουν μεγάλη ταραχή. Μόλις ο Γιώργης μάθει πως η αγαπημένη του σκότωσε έναν άνθρωπο, όλα θα αλλάξουν μέσα του και το ζευγάρι αυτό θα διχαστεί αρκετά. Μέσα στους χωρισμούς της σεζόν, βρίσκονται και τα δύο ζευγάρια Κίμωνας – Δήμητρα και Χρήστος – Εύα. Ο Κίμωνας θα χάσει τη ζωή του, μετά από μία άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να μη τον αγκαλιάζει ποτέ ξανά..

Ο Χρήστος και η Εύα θα διαλυθούν ολοκληρωτικά, εξαιτίας του μωρού. Μόλις η Εύα πάρει την απόφαση να κάνει έκτρωση, θα κλείσει την πόρτα της στον Χρήστο, ανακοινώνοντάς του πως δεν υπάρχει γυρισμός. Ένα από τα ζευγάρια που θα ταλαιπωρηθεί πολύ, είναι ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι δυο τους θα διχαστούν και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες που θα πληγώσουν..

You might also like