Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ταβερνιάρης ο άντρας της Μαργαρίτας – Το νέο επιχειρηματικό βήμα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κι όμως, ο Θεοδόσης δεν έρχεται για καλό, στην γη της ελιάς. Η επιστροφή του θα διχάσει τους πρωταγωνιστές και ειδικά την Μαργαρίτα. Ένα χτύπημα στην πόρτα θα είναι αρκετό, για να ξυπνήσει μνήμες καλά θαμμένες.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ταβερνιάρης ο άντρας της Μαργαρίτας – Το νέο επιχειρηματικό βήμα

Ο Θεοδόσης είχε εγκαταλείψει την γυναίκα του και το παιδί του, όταν ο Αλέξης ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μπλεγμένος σε κυκλώματα που απειλούσαν να σκοτώσουν τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του.

Το ίδιο μπλεγμένος φαίνεται πως είναι και τώρα, για αυτό και η επιστροφή του μόνο προβλήματα θα φέρει στην Μαργαρίτα. Ο Θεοδόσης της ορκίζεται πως έχει αλλάξει, πως δεν είναι ο ίδιος με τότε και πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Μαργαρίτα είναι διστακτική. Δεν ξέρει αν πρέπει να τον πιστέψει, αν πρέπει να τον αφήσει να βρίσκεται κοντά στον γιο της. Ο Αλέξης τον συγχωρεί αμέσως, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται μία πολύ ισχυρή σχέση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Ο Θεοδόσης σκέφτεται να παραμείνει στην γη της ελιάς, ζητώντας από την Μαργαρίτα να τον δεχτεί στο σπίτι. Της υπόσχεται πως θα γίνει ο σύζυγος που πάντα ήθελε, πως θα είναι στο πλευρό της για όλα όσα χρειαστεί. Μάλιστα, της τονίζει πως θα αφήσει πίσω του τις βρώμικες δουλειές του και θα ανοίξει μία ταβέρνα στη Μάνη!

Η Μαργαρίτα του αναφέρει πως θα της πάρει χρόνο για να ξεχάσει το παρελθόν. Ωστόσο, του δίνει την ελπίδα που εκείνος αναζητεί μανιωδώς, με αποτέλεσμα οι έρευνες για ένα νέο μαγαζί να ξεκινούν. Μία νέα ταβέρνα στην Αρεόπολη, η οποία θα κρύβει πολλά… Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Θεοδόση;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More