Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στήνουν ενέδρα θανάτου στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς του Mega, έχει ήδη ξεκινήσει. Η σειρά θα επιστρέψει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, και το κανάλι έκανε δημόσια την αναμονή ακόμα πιο ανυπόμονη πριν μερικές ώρες, δημοσιεύοντας ένα εκπληκτικό τρέιλερ. Στο τρέιλερ αυτό, ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Φίλιππος.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στήνουν ενέδρα θανάτου στον Φίλιππο

Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενες εξελίξεις της σειράς, η Χάιδω είχε δολοφονήσει τον Στέλιο Βαφέα. Τώρα, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της. Ο αδερφός του Στέλιου, Σωτήρης, έρχεται στη Μάνη με σκοπό να εκδικηθεί τον Φίλιππο. Στην προσπάθειά του, συνεργάζεται με τον άλλο αδερφό του, τον Μιλτιάδη, και μαζί θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκδίκησης.

Ο Σωτήρης σχεδιάζει να στήσει μια ενέδρα θανάτου για τον Φίλιππο και να τον πυροβολήσει, ενώ αυτός οδηγεί το αυτοκίνητό του. Ακριβώς αυτήν την σκηνή μας παρουσιάζει καρέ-καρέ το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη σειρά “Γη της Ελιάς.” Το τρέιλερ αυτό είναι για μία ακόμη φορά εκπληκτικό και υπόσχεται μια αξέχαστη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like