Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ρήξη στην σχέση Ιουλίας Κουράκου – Τι έχει συμβεί;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τα νέα για τη σχέση του με την Εύα Δήμα, έχουν κυκλοφορήσει σε όλη τη Μάνη. Η Ιουλία ενημερώνεται αρχικά από τον αδελφό της τον Ιάκωβο, δείχνοντας πως δε την ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική ζωή του πρώην της.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ρήξη στην σχέση Ιουλίας Κουράκου – Τι έχει συμβεί;

Σύντομα, όμως, τα δύο ζευγάρια θα συναντηθούν τυχαία, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη. Ο Κουράκος θα βγάλει την Ιουλία για φαγητό, στο ίδιο ταβερνάκι που θα εμφανιστούν ο Στάθης και η Εύα, στην γη της ελιάς.

Ο Κουράκος και η Ιουλία θα έχουν έναν μεγάλο καυγά, στην γη της ελιάς. Φυσικά, επίκεντρο της έντονης αυτής συζήτησης θα είναι ο Στάθης Καπερνάρος.

Η Ιουλία, όσο κι αν θα προσπαθήσει να το παίξει άνετη, η σύγχυσή της θα φανεί αμέσως. Ο Κουράκος θα καταλάβει πως η αγαπημένη του ενοχλήθηκε από την παρουσία του πρώην της και θα της ζητήσει να φύγουν.

Στο σπίτι, ο Γιώργης θα ξεκινήσει μία ατελείωτη σκηνή ζηλοτυπίας. Η ένταση θα κορυφωθεί, όταν θα την κοιτάξει στα μάτια και θα την ρωτήσει εάν ενοχλήθηκε από το θέαμα. Η Ιουλία θα του πει ψέματα, χωρίς να γίνεται πιστευτή. Ο Στάθης κατάφερε να βάλει κι άλλο “αγκάθι” στη σχέση του αστυνόμου και της Ιουλίας Βρεττάκου.

Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο ή τα προβλήματα συσσωρεύονται; Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης απέναντί τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like