Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί η Ασπασία – δεν έχουν τέλος τα κουτσομπολιά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία περπατά στη Μάνη με έναν χαμηλωμένο κεφάλι, εμφανώς ντροπιασμένη και βαριεστημένη. Το κεντρικό μας χαρακτήρα της σειράς φαίνεται πλέον διαφορετικός, και η ερώτηση που ανακύπτει είναι: Γιατί αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μαύρα; Ποιο γεγονός την στιγμάτισε τόσο πολύ, καθώς φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της, μια ακόμα φορά;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί η Ασπασία – δεν έχουν τέλος τα κουτσομπολιά

Η αλήθεια που η Ασπασία αποκαλύπτει στον Δημοσθένη σχετικά με την απιστία της με τον Πέτρο Στεφανέα, φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να βάψει τα μαλλιά της μαύρα, καθώς περπατά στη γη της ελιάς. Η αντίδραση του Δημοσθένη είναι έντονη και αρνητική, υποδηλώνοντας πως θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα εκδίκησης για την προδοσία της Ασπασίας.

Η μοναδική διέξοδος που ο Δημοσθένης βρίσκει για να προκαλέσει πόνο στην Ασπασία είναι να ξεκινήσει σχέσεις με άλλες γυναίκες. Με αυτόν τον τρόπο, σκοπεύει να την αντιμετωπίσει με το ίδιο νόμισμα και να την κάνει να πληρώσει το κόστος των πράξεων της.

Ο κουτσομπόλης καφετζής της Μάνης παρατηρεί τον Δημοσθένη αγκαλιά με μια νεαρή και όμορφη κοπέλα στον δρόμο, και αυτό το συμβάν αποτελεί καλή αφορμή για να εξαπολύσει κακόβουλα σχόλια.

Η Ασπασία, μόλις μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης βγαίνει με άλλες γυναίκες, ταράζεται βαθιά και νιώθει αμήχανα. Κατανοεί ότι ο άντρας της την προκαλεί επίτηδες, προκειμένου να της εκδικηθεί. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι μπορεί να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι στη Μάνη μαθαίνουν για τις πράξεις του Δημοσθένη. Ο Πότης, ειδήμονας στο κουτσομπολιό, δεν χάνει την ευκαιρία να αποκαλύψει τα πάντα για τον Δημοσθένη, κρατώντας τον στο στόμα του. Η Ασπασία, αισθάνεται ντροπή και προσπαθεί να βρει κάποιον τρόπο να κρυφτεί. Το κουτσομπολιό εξαπλώνεται σε όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα όλοι να σχολιάζουν και να κουτσομπολεύουν την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like