Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Όλα ανατρέπονται στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα κυνήγι θησαυρού, εντάσεις και ταξίδια… Όλα ανατρέπονται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, για το 2021. Μία σειρά γεμάτη σασπένς και αγωνία, που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές τη νέα σεζόν.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Όλα ανατρέπονται στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται κανονικά μέσα στις γιορτές, με τα επεισόδια να προβάλλονται Κυριακή έως Πέμπτη κανονικά. Η ροή δε σταματά, παρόλο που αλλάζει η χρονιά. Το τελευταίο επεισόδιο για το 2021, προβλέπεται εκρητικτό.

Το κυνήγι για τον θησαυρό ξεκινάει. Ο Ιάκωβος, η Αθηνά, η Ιουλία, ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μυρτάλη ενώνουν τα κομμάτια του παζλ και πάνε να βρουν το χρυσάφι. Μόνο που κάποιος άλλος έχει προλάβει… Ο πόλεμος δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Οι Βρεττάκοι «σκοτώνονται» μεταξύ τους και κατηγορεί ο ένας τον άλλον, αφού είναι φανερό ότι κάποιοι έσκαψαν στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και πήραν ό,τι βρήκαν. Ύποπτοι θεωρούνται ο Ισίδωρος, ο Μάνος αλλά και ο Ιάκωβος.

Η Χάιδω, με τη βοήθεια της Ισμήνης, καταφέρνει να πείσει τον Λυκούργο να πάει στην Αθήνα. Στο μεταξύ, όσοι νοιάζονται για την Αθηνά, την πιέζουν να μην πουλήσει. Ο Ισίδωρος υπογράφει την πράξη αναγνώρισης πατρότητας για την Αντιγόνη και οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.

Στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, η Αθηνά, λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν θα του αρέσει καθόλου, στην γη της ελιάς. Θα του δώσει την περιουσία, ή όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like