Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι Δολοπλοκίες του Ιπποκράτη βγαίνουν στη φόρα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η είδηση για τη μητέρα της Αθηνάς, τη Μαρία, που μπήκε ξανά στη φυλακή, αυτή τη φορά λόγω συμμετοχής σε παράνομο κύκλωμα τζόγου, θα πέσει σαν βόμβα στην πόλη της Αθήνας. Όμως, αυτή η ανακοίνωση θα αποδειχθεί μόνο η αρχή μιας σειράς απρόσμενων γεγονότων που θα αναστατώσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι Δολοπλοκίες του Ιπποκράτη βγαίνουν στη φόρα

Οι ανατροπές θα αρχίσουν όταν η Ιουλία αποκαλύψει στην Αθηνά μια σειρά απίστευτων γεγονότων. Θα της αποκαλύψει την πλήρη ιστορία για το παιδί που είχε με τον Στάθη, και παρά τις προηγούμενες πληροφορίες, αυτό το παιδί εξακολουθεί να ζει. Όμως, αυτό που ανησυχεί περισσότερο την Αθηνά είναι η πιθανή συμμετοχή του Ιπποκράτη σε αυτήν την υπόθεση.

Ο Ιπποκράτης, ο άντρας της Αθηνάς, φαίνεται ότι κρύβει πολλά μυστικά. Εκτός από την παράνομη δραστηριότητα της μητέρας της, τίποτα δεν φαίνεται να είναι αυτό που φαίνεται. Η Αθηνά αναρωτιέται πόσα άλλα μυστικά μπορεί να της έχει κρύψει ο άντρας της. Και αυτά τα μυστικά του Ιπποκράτη μπορεί να βγουν στη φόρα, επηρεάζοντας άμεσα τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like