Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος στα ερωτικά δίχτυα της Ελένης

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Όμως, ούτε η Μυρτάλη έχει πάψει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος στα ερωτικά δίχτυα της Ελένης

Η Αρετή, από φόβο μήπως ο γιος της θελήσει να επιστρέφει στη Μυρτάλη, προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει. Εκείνος συναντά τυχαία τη Μυρτάλη, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι βαρύ καθώς φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχάσουν όσα έχουν συμβεί.

Ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα πως αυτός είναι που της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να τον βοηθήσει ώστε να βγει ο Ανέστης από το κρατητήριο. Έτσι, οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ που της έκλεψε επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη δημιουργεί πλέον μεγάλο πρόβλημα και για το λόγο αυτό ο Μάνος δίνει τέλος σε αυτή την κατάσταση και του ανακοινώνει την απόλυσή του. Ο Δημήτρης βλέποντας τον κλοιό να στενεύει για τον ίδιο, απειλεί την Αθηνά για μία ακόμη φορά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει.

Η Αθηνά, μετά και τις συζητήσεις της με τη μητέρα της, δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια, αντίθετα με το παρελθόν. Η Μαρία μάλιστα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like