Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει για την καινούργια σχέση της Μυρτάλης!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη ζει ονειρικές διακοπές στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αφεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Παρόλο που εκείνος επιμένει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η Μυρτάλη είναι διστακτική και του ζητάει χρόνο. Δε θέλει ακόμη να μαθευτεί πως είναι σε νέα σχέση, πως ξεπέρασε τόσο γρήγορα τον χωρισμό της.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει για την καινούργια σχέση της Μυρτάλης!

Ο Στέφανος, όμως, δε θα αργήσει να φτάσει στην αλήθεια, μαθαίνοντας ποιος ακριβώς είναι ο Νικήτας, αλλά και τί έγινε όσο η Μυρτάλη ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην γη της ελιάς. Για κακή τύχη του ζευγαριού, ο Λεωνίδας και η Άννα βρίσκονταν εκείνη την περίοδο στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζουν πολύ καλά το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε.

Έτσι, λοιπόν, ο Στέφανος μαθαίνει για τη νέα σχέση της αγαπημένης του και εξοργίζεται Θεωρεί πως η Μυρτάλη είχε γνωρίσει τον Νικήτα όσο ήταν μαζί και την θεωρεί άπιστη! Αμέσως, τρέχει να της ζητήσει λογαριασμό, με την Μυρτάλη να γίνεται έξω φρενών.

Ο Στέφανος δεν καταλαβαίνει. Θεωρεί πως εκείνη τον πρόδωσε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο: γνωρίζοντας και βγαίνοντας με άλλον άντρα, όσο ήταν μαζί του. Η ρήξη αυτή είναι επεισοδιακή για το ζευγάρι, με την Μυρτάλη να εκφράζει την ενόχλησή της για ακόμη μια φορά απέναντι στον Στέφανο Καπερνάρο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like