Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος κάνει πίσω και συγχωρεί τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος και ο Στάθης παραμένουν στα μαχαίρια, με τη σχέση τους να κρέμεται από μία πολύ λεπτή κλωστή, στην γη της ελιάς. Πατέρας και γιος έχουν κλείσει την πόρτα που τους ενώνει, λόγω της φρικτής προδοσίας του ενός, προς την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος κάνει πίσω και συγχωρεί τον Στάθη

Όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον Στάθη, με αποτέλεσμα εκείνος να λυγίζει. Πάνω σε έναν καυγά που θα έχει ξανά με τον γιο του, θα του τονίσει πως κάνει υπομονή μέχρι το χειρουργείο. Ύστερα, όλα θα αλλάξουν.

Ο Στάθης, αν και πονάει, δεν ανέχεται αυτή την συμπεριφορά. Γίνεται ξανά σκληρός και απότομος, με τους τηλεθεατές να πιστεύουν πως οι δύο χαρακτήρες θα συγκρουστούν ξανά. Μόνο που η ανατροπή δε θα αργήσει να έρθει.

Ο Στάθης θα εξομολογηθεί στον γιο του την απόγνωση που βιώνει, αλλά και την φλόγα που σιγοκαίει μέσα του για την Ιουλία. Ο Στέφανος θα τον ακούσει με προσοχή, κατανοώντας πως ο πατέρας του ερωτεύτηκε. Και ο έρωτας δε θεωρείται έγκλημα…

Έτσι, ο Στέφανος θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί από αυτή την κόντρα, με αποτέλεσμα ο Στάθης να παίρνει μία ανάσα ανακούφισης, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος θα κάνει πρώτος αυτό το βήμα, προσεγγίζοντας ξανά τον πατέρα του.

Ένα κλίμα ανακωχής θα επικρατήσει, μέχρι τη στιγμή του διαζυγίου. Ο Στάθης θα ζητήσει από την Αρετή να χωρίσουν, μόλις εκείνη περπατήσει ξανά. Μόλις η Αρετή σταθεί ξανά στα πόδια της, ο γάμος της θα διαλυθεί οριστικά. Μάταιες θα είναι οι προσπάθειές της να τον κρατήσει ζωντανό…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like