Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος αρχίζει να συνειδητοποιεί το κακό που του κάνει η Αρετή!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει γυρισμός, μέχρι το τροχαίο ατύχημα του Φίλιππου να αλλάξει τα πάντα στη Μάνη. Εκείνος και η μικρή Στέλλα παρασύρονται από ένα όχημα που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος αρχίζει να συνειδητοποιεί το κακό που του κάνει η Αρετή!

Μετά από τη νίκη που σημείωσαν η Αρετή και ο Στέφανος στο δικαστήριο, η Βασιλική δε θέλει καμία επικοινωνία μαζί τους, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης, διαλυμένος, δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του, με τους Καπερνάρους να έχουν διαλυθεί οριστικά.

Πατέρας και κόρη οδηγούνται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Βασιλική και η Χάιδω είναι σε άσχημη κατάσταση. Πλάι στην οικογένεια τρέχουν και ο Στέφανος με την Εύα, οι οποίοι υπόσχονται στην Βασιλική πως θα κάνουν τα πάντα, για να πάνε όλα καλά.

Τα νέα για το ατύχημα φτάνουν στην Αρετή. Συντετριμμένη από αυτό που έπαθε η εγγονή της, τρέχει μαζί με τον γιο της στο νοσοκομείο. Θέλουν να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους, να συμπαρασταθούν στην Βασιλική, όπως μπορούν.

Βέβαια, η απάντηση που θα λάβουν δε θα είναι αυτή που περιμένουν. Ο Στέφανος προσεγγίζει την Βασιλική κι εκείνη τον διώχνει μακριά της, στην γη της ελιάς. Φωνάζει τόσο στον ίδιο, όσο και στην μητέρα του πως δε θέλει καμία επαφή μαζί τους και πως δεν είναι πια η οικογένειά της.

Εκεί είναι που ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως η μητέρα του έχει κάνει μεγάλο κακό. Δεν είναι σε θέση να αντέξει άλλο αυτή την κόντρα…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like