Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης πολιορκεί ξανά την Ιουλία λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αυτή ημέρα! Ο Κουράκος ντυμένος γαμπρός στην γη της ελιάς, περιμένει την Ιουλία στην εκκλησία. Εκείνη, ντυμένη με το άσπρο της νυφικό, συζητάει με την Μυρτάλη για το εάν είναι ευτυχισμένη ή όχι.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης πολιορκεί ξανά την Ιουλία λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η αγαπημένη της ανιψιά την πιέζει, της ζητάει να μάθει την αλήθεια. Της αναφέρει πως εάν δεν είναι σίγουρη για αυτό που πάει να κάνει, το καλύτερο θα ήταν να κάνει πίσω, ακόμη κι αν είναι αργά.

Η Ιουλία αργεί να απαντήσει στην ερώτηση για το εάν είναι ευτυχισμένη. Μέσα της σιγοβράζει, γνωρίζει πως ο γάμος αυτός είναι ένα φορτίο ασήκωτο για την ίδια. Ωστόσο, αποφασίζει να μη μιλήσει… Ντύνεται νύφη κι ετοιμάζεται να φύγει από την πόρτα.

Λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία, ο Στάθης την ακινητοποιεί. Της ζητάει να μιλήσουν, της τονίζει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, πως όλο αυτό είναι λάθος. Την βλέπει ντυμένη στα λευκά και καταρρέει.

Στο μεταξύ, όσο ο Στάθης προσπαθεί να μεταπείσει την Ιουλία, στην γη της ελιάς, ο Κουράκος περιμένει στην εκκλησία. Όλοι οι καλεσμένοι αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί άργησε τόσο η νύφη. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει.

Στο μεταξύ, ο Στάθης την ικετεύει και της υπόσχεται να πάρει διαζύγιο. Η Ιουλία, πληγωμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, τον διώχνει και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Γιώργη. Θα καταφέρει να φτάσει εγκαίρως; Θα τον βρει στην εκκλησία ή εκείνος θα έχει φύγει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like