Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος διακινδυνεύσει τη ζωή του και επιτίθεται στους ληστές

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος βρίσκεται σε ακραίες καταστάσεις για να προστατεύσει τη Μαρίνα και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος επιτυγχάνει να δραπετεύσει. Ο τρίτος κύκλος της σειράς είναι πολύ κοντά και οι φαν ανυπομονούν να μάθουν τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος διακινδυνεύσει τη ζωή του και επιτίθεται στους ληστές

Η αγωνία των φαν φτάνει στο απροχώρητο, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου κύκλου. Στη δεξίωση που λαμβάνει χώρα στην έπαυλη του Ισίδωρου, η χαρά γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη με την αιφνιδιαστική εισβολή των αντρών του Δημοσθένη. Αυτοί οι άνδρες, οι οποίοι είχαν ληστέψει την Χρηματαποστολή και έπειτα τράπηκαν σε φυγή, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την αστυνομία που τους καταδιώκει.

Ο Ισίδωρος βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού παρά τις αντιρρήσεις της Αμαλίας, ξαφνικά αναγκάζεται να πιάσει το όπλο του και να βγει έξω για να αντιμετωπίσει τους ληστές. Σύντομα, ακούγονται πυροβολισμοί. Στο τρέιλερ του νέου κύκλου, είναι φανερό ότι ένας από τους ληστές σωριάζεται στο έδαφος, ενώ ένας άλλος επιτίθεται οργισμένος στον Ισίδωρο. Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ο Μάνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αν και ανησυχεί ιδιαίτερα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, και κυρίως για τη Μαρίνα. Κραυγάζει στους άντρες να την αφήσουν να φύγει, αφού είναι έγκυος, αλλά εκείνοι τη μεταχειρίζονται ανελεύθερα και απειλούν όλους για να αποτρέψουν αντιδράσεις. Σε μια αναισθητοποιημένη στιγμή, χωρίς να διστάσει να διακινδυνεύσει τη ζωή του, ο Μάνος πετάει βραστό νερό στον έναν από τους ληστές, ενώ ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να δραπετεύσει και να βγει έξω. Εκεί έχει ήδη στηθεί ενέδρα από τον Κουράκο και τους πάνοπλους άνδρες του.

Το ενδιαφέρον της ιστορίας συνεχίζεται να αυξάνεται, και οι ήρωες βρίσκονται σε έναν εξαιρετικά επικίνδυνο κίνδυνο. Η Μαρίνα πρέπει να αντέξει τη συναισθηματική πίεση, ενώ το μωρό της κινδυνεύει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος υποψιάζεται ότι το φοβερό περιστατικό σχετίζεται με τον Δημοσθένη, και η οργή του φουντώνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like