Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος ζητά την προστασία της

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος καλεί τη Μαργαρίτα και της ζητεί να προστατεύσει την “ψυχοκόρη” της, τη Θεοδώρα, από τα νύχια του Παρασκευά. Ο αγαπημένος δικηγόρος της Αρεόπολης, με μια σύμπτωση, αντιλαμβάνεται ότι ο νεαρός Παρασκευάς, φίλος του Φίλιππου, κοροϊδεύει ταυτόχρονα δύο κοπέλες, τη Θεοδώρα και την Ειρήνη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος ζητά την προστασία της

Ο Λυκούργος, φοβούμενος μήπως η Θεοδώρα πληγωθεί, καλεί τη Μαργαρίτα στο σπίτι του και της επισημαίνει την ευθύνη της. “Μαργαρίτα, παρακαλώ, προστάτεψε τη Θεοδώρα από πιθανό κακό”, της λέει. Στη συνέχεια, της αναλύει αναλυτικά την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι ο Παρασκευάς διατηρεί σχέσεις ταυτόχρονα με τη Θεοδώρα και την Ειρήνη.

Η Μαργαρίτα ταράζεται από όσα ακούει, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δυσκολία να αντιμετωπίσει το θέμα, ανησυχώντας ότι και η ίδια μπορεί να πληγωθεί, εκδηλώνοντας την ανάγκη για προστασία της προστατευόμενης της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More