Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν τη σχέση τους και έρχονται όλο και πιο κοντά. Αυτός δείχνει πολύ ερωτευμένος, αλλά και η Ισμήνη βρίσκει μεγάλη σιγουριά σ’ αυτόν.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη

Μάλιστα η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της: «Θέλω να ξέρεις ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη μου. Αν δεν ήταν αυτός, δεν ξέρω πού θα είχαμε καταλήξει. Με στήριξε πολύ και αγαπάει το παιδί σαν δικό του», ισχυρίζεται.

Ο Λυκούργος όμως είναι προβληματισμένος με αυτή την σχέση της κόρη του και της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της: «Δεν ξέρω, παιδάκι μου. Κράτα λίγο μικρό καλάθι και μη βιάζεσαι διότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του, που δεν μου αρέσουν καθόλου».

Η Ισμήνη όμως είναι ευτυχισμένη και δεν δίνει σημασία στις συμβουλές του πατέρα της, ενώ ο Κωνσταντίνος από την πλευρά του αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζητά από την κοπέλα να παντρευτούν: «Κυρία μου, ζητώ το χέρι σας. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More