Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο κακός ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε με πολλές ανατροπές, συστήνοντάς μας καινούργια πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν. Ανάμεσα σε αυτά, θα δούμε και τον Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και βοηθό της Βάνας Δημητρίου. Είναι γεγονός πως ο Ανδρέας Γεωργίου δε θα έμενε καιρό εκτός της σειράς. Ο λόγος που δεν εμφανιζόταν τόσο καιρό στην ιστορία που σκηνοθετεί, είναι διότι -όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος- δεν έβρισκε τον κατάλληλο ρόλο που θα ταίριαζε σε εκείνον.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο κακός ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Ποιος θα είναι ο ρόλος του και σε τι διαφέρει από όσα έχουμε παρακολουθήσει ως σήμερα; Θα είναι ένας καλός άνθρωπος που θα γίνει κομμάτι της Μάνης, ή ένας μαφιόζος του κυκλώματος; Κι όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου για πρώτη φορά θα υποδυθεί έναν κακό άντρα. Θα είναι στο αντίπαλο κύκλωμα, θα ενσαρκώσει τον άνθρωπο που θα πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο, τον άνθρωπο που θα σκορπίσει τον τρόμο!

Είναι αυτός που έκλεψε το δαχτυλίδι με το ορόσημο των Βρεττάκων; Ποια ήταν η σχέση του με τον γιο του Ιάκωβου και πως οδηγήθηκε ο “φίλος” του στον θάνατο; Ο νέος αυτός χαρακτήρας έρχεται με πολλά μυστικά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More