Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Γρηγόρης κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στην Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος χαρακτήρας έρχεται στη σειρά, για να γοητεύσει μία ηρωίδα. Ο Γρηγόρης, ένας μηχανικός στην γη της ελιάς, θα βρεθεί στο ελαιοτριβείο και θα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την Ευτυχία.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Γρηγόρης κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στην Ευτυχία

Εκείνη, πικραμένη από τα τελευταία γεγονότα, θα δει αυτό το ερωτικό κάλεσμα διστακτικά. Ο Γρηγόρης, όμως, την ερωτεύεται τρελά και κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της. Μάλιστα, δε διστάζει να καθυστερήσει τη διόρθωση της βλάβης, για να μείνει περισσότερο στο ελαιοτριβείο.

Οι συναντήσεις τους είναι συχνές. Η Ευτυχία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, μετά τον χωρισμό με τον Ανέστη. Εκείνος, επιμένει να της κάνει τη ζωή δύσκολη, χωρίς να έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο Αποστόλης, όσο και ο Πότης την απομακρύνουν. Όλα είναι πολύ νωπά ακόμη για να γίνει το επόμενο βήμα. Η Ευτυχία κλείνεται στον εαυτό της, μέχρι ο Γρηγόρης να της χτυπήσει την πόρτα, στην γη της ελιάς.

Ένας νέος, εκρηκτικός έρωτας ξεκινάει. Το πάθος φουντώνει και οι δυο τους ζουν τρυφερές στιγμές. Μόνο που τα εμπόδια είναι πολλά, καθώς αρκετοί διαφωνούν με τη σχέση που πάει να αναπτυχθεί.

Τον Γρηγόρη θα υποδυθεί ο ηθοποιός Άθως Αντωνίου. O Άθως Αντωνίου είναι από την Κύπρο και έχει αγαπηθεί πολύ από αρκετές αγαπημένες σειρές.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like