Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της ελιάς spoiler: Ο Φίλλιπος στο στόχαστρο των δολοφόνων…

H Γη της ελιάς spoiler: Ανατροπή – Πεθαίνει ο Φίλιππος Τον πυροβολούν εν ψυχρό! Ο γ΄ κύκλος της σειράς του Mega, Γη της ελιάς, όπως όλα δείχνουν, θα έχει πολλή δράση, έντονα συναισθηματικές σκηνές, ανατρεπτικές εξελίξεις και αποκαλύψεις από το παρελθόν.

Η Γη της ελιάς spoiler: Ο Φίλλιπος στο στόχαστρο των δολοφόνων…

Η οικογένεια Στεφανέα θα συνεχίσει να περνάει δύσκολα, καθώς μια νέα βεντέτα έρχεται να της… χτυπήσει την πόρτα! Μετά τη φωτιά στο σπίτι τους παίρνουν μια ακόμα λαχτάρα με τη Βασιλική που παραλίγο να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα.

Ευτυχώς, πάνε όλα καλά κι εκεί που αρχίζουν και πάλι να χαμογελούν, έρχεται μια ακόμα συμφορά. Ο Φίλιππος γίνεται στόχος του αδελφών Βαφέα, που η Χάιδω είχε σκοτώσει τον αδελφό τους. Το πρώτο χτύπημά τους ήταν η φωτιά που έβαλαν στο σπίτι του. Όχι, τη φωτιά δεν την έβαλε ο Μιλτιάδης.

Ο ρόλος του Μιλτιάδη ήταν μόνο να τους δίνει πληροφορίες για την οικογένεια και κυρίως για τον Φίλιππο, που είναι ο στόχος τους. Μάλιστα ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός του Βαφέα, ξεκαθαρίζει τη θέση του και δηλώνει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτά. Δηλώνει ότι δεν συμμετέχει σε καμία ενέργεια και ότι δεν θέλει κανέναν γδικιωμό.

Συγκεκριμένα, λέει στον αδελφό του ότι μπορεί η Χάιδω να σκότωσε τον αδελφό τους, αλλά κι αυτός είχε σκοτώσει την έγκυο κόρη της. Ωστόσο, ο Μιλτιάδης δεν είναι ικανός να βάλει φρένο στη λύσσα των Βαφέων για εκδίκηση.

Έτσι ο Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρο και τον θέλουν νεκρό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μια μέρα, καθώς ο Φίλιππος οδηγεί με το αυτοκίνητό του σε έναν επαρχιακό δρόμο, ένας τύπος με καλυμμένο το πρόσωπό του και με κράνος τον ακολουθεί με μια μεγάλου κυβισμού μηχανή. Ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει, αλλά πριν προλάβει να σκεφτεί ότι τον παρακολουθούν η μηχανή τον προσπερνάει. Έτσι ο Φίλιππος πιστεύει ότι απλώς έκανε λάθος.

Ο Βαφέας όμως τον προσπερνάει για να του στήσει καρτέρι πιο κάτω. Κρύβει τη μηχανή σε ένα σημείο να μη φαίνεται, όπου από εκεί θα περάσει ο Φίλιππος με το αυτοκίνητο και βγάζει το όπλο του. Ο Φίλιππος πέφτει στην «παγίδα» ανυποψίαστος και δέχεται μια σειρά από πυροβολισμούς. Ωστόσο αντιδρά άμεσα. Επιταχύνει το αυτοκίνητο και γλιτώνει την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο.

Ο Φίλιππος επιστρέφει στους δικούς του κατατρομαγμένος και τους λέει με κάθε λεπτομέρεια τι έχει συμβεί. Η Χάιδω αμέσως καταλαβαίνει ότι πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ο Βαφέας και φοβάται για τη ζωή του γιου της. Το ίδιο και η Βασιλική, η οποία όμως δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος και γιατί τους έχει βάλει στο μάτι.

Εντούτοις, ο Λυκούργος απαιτεί να ενημερωθεί αμέσως η αστυνομία για το συμβάν και να ζητήσουν άμεσα προστασία. Αφού μιλούν με την αστυνομία, καταλήγουν στο ότι θα πρέπει να παρακολουθούν τον Φίλιππο συνεχώς.

Κι έτσι γίνεται, ο Φίλιππος είναι σε 24ωρη παρακολούθηση και προστασία από την αστυνομία για πολύ καιρό. Ωστόσο ο Φίλιππος είναι ακόμα φαντάρος και πρέπει να φεύγει για τη μονάδα του και να γυρίζει κατά καιρούς, δημιουργώντας κενά στη φύλαξή του…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like