Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος θα κατηγορηθεί για βιασμό

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος έχει κάνει γνωστό σε όλους ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα όταν πρόκειται για την γυναίκα του και το παιδί του. Έτσι, ένα περιστατικό θα τον βγάλει εκτός εαυτού και ο Φίλιππος θα αρπάξει την καραμπίνα και θα υπερασπιστεί την γυναίκα του. Ο Φίλιππος, σε έξαλλη πραγματικά κατάσταση, αρπάζει την καραμπίνα στην σειρά, και τρέχει να εκδικηθεί για την γυναίκα του.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος θα κατηγορηθεί για βιασμό

Μέσα σε όλα και αφού ξεχάστηκε η Κατερίνα, θα έρθει η κόρη του Δημοσθένη η Ειρήνη να φέρει τα πάνω κάνω. Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει είναι και ετεροθαλή αδέρφια. Αυτό θα φέρει μία αναστάτωση σε όλους και οι ζωές τους θα αλλάξουν από εδώ και πέρα.

Στο μεταξύ ένα ακόμα περιστατικό θα φέρει τον Φίλιππο αντιμέτωπο με μια κατηγορία. Ο Φίλιππος θα πέσει σε ένα καλοστημένο κόλπο της Ειρήνης και θα κατηγορηθεί για βιασμό. Θα έχει όμως μάρτυρες και καλό δικηγόρο, όπου δεν θα του δημιουργηθεί πρόβλημα με τις κατηγορίες της Ειρήνης.

Η συνέχεια όμως θα αναγκάσει τον Φίλιππο να αρπάξει την καραμπίνα και να βγει στους δρόμους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More