Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης δεν τα παρατάει συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, η σχέση του με την Αντιγόνη ήταν περιστασιακή. Δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως δεν ήταν και ερωτευμένος με την Άννα. Καμία γυναίκα δεν κατάφερε να τον κάνει να δεθεί.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης δεν τα παρατάει συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά

Όλοι πιστεύουν πως ο ίδιος πολιορκεί την Αθηνά, με δόλο. Φοβάται πολύ πως θα μείνει μόνος του, πως δε θα καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μερίδιο της περιουσίας των Βρεττάκων που επιθυμεί.

Τελευταία, παρατηρούμε τον Δημήτρη να αλλάζει. Στρέφεται στην Αθηνά, της ζητάει μία ευκαιρία. Εκείνη είναι κάθετη. Άλλωστε, έρχεται σταδιακά όλο και πιο κοντά με τον Ιάκωβο… Τί προβλέπει η συνέχεια για τους δύο πρωταγωνιστές;

Ο Σπύρος Νικολαΐδης δήλωσε σε συνέντευξή στην εκπομπή “Ελένη” πως -πράγματι- ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος με την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Το πάθος αυτό και η έλξη δεν έχουν χαθεί για τον πρωταγωνιστή.

Την Αθηνά πρώτα την ερωτεύτηκε και μετά μπήκε στη μέση το χρήμα και η θέληση να τα αποκτήσει όλα. Η σχέση αυτή γκρεμίστηκε, όταν ο Δημήτρης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Τώρα, την πολιορκεί ξανά. Η ίδια δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Αντιθέτως, δένεται όλο και περισσότερο με τον Ιάκωβο, ο οποίος της παρέχει την ασφάλεια που έχει πραγματικά ανάγκη στη ζωή της.

Ο Δημήτρης, όμως, δεν τα παρατάει. Θα συνεχίσει να επιμένει για την Αθηνά, με την ηρωίδα μας να δείχνει σκεπτική. Μήπως, τελικά, η μοίρα την θέλει στο πλευρό αυτού του νεαρού; Θα αλλάξει ο Δημήτρης ή θα μπει ξανά το χρήμα στη μέση;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like