Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης θα κλειστεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κι όμως, ο Αλέξης θα κλειστεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική, στην γη της ελιάς. Και ίσως αυτό να είναι και το τέλος του. Οι εφιάλτες του συνεχίζουν, η εμμονή του με την Μυρτάλη τον πνίγει και ο ίδιος έχει σταματήσει τα χάπια του. Η ψυχική του υγεία κρέμεται από μία κλωστή.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης θα κλειστεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική

Η Μαργαρίτα παρατηρεί καθημερινά πως ο γιος της είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή. Τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει κάτι χειρότερο και ζητάει βοήθεια από την Αθηνά. Ο Αλέξης, όμως, έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως θα έρθει πολύ κοντά με τον πατέρα του. Εκείνος, θα δικαιολογήσει την εμμονή του με την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα ο Αλέξης να αισθάνεται πως δεν κάνει κάτι λάθος…

Στο στόχαστρό του έχει μπει και ο Στέφανος. Ο Αλέξης σκέφτεται καθημερινά τρόπους να τον τελειώσει. Τις ίδιες σκέψεις θα κάνει και για την Μυρτάλη. Θέλει να τους βγάλει από τη μέση, για να εκπληρώσει τις σκοτεινές του επιθυμίες.

Το τέλος αυτού του ήρωα δε θα είναι χαρούμενο. Ο Αλέξης θα πληγωθεί πολύ, θα πονέσει, θα φτάσει στα όριά του, με αποτέλεσμα να κλείνεται σε κλινική πολύ σύντομα, στην γη της ελιάς.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ο Αλέξης μπορεί να οδηγηθεί και στις φυλακές, στην ψυχιατρική πτέρυγα. Για να συμβεί αυτό, σημαίνει πως κάποια επιθετική του επιθυμία, θα βάλει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μυρτάλη και ο Στέφανος θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους σκοτεινούς εφιάλτες του Αλέξη…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like