Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος στα μαχαίρια για το δάνειο!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Απέναντι θα βρεθούν η Μυρτάλη και ο Στέφανος για το δάνειο, στην γη της ελιάς. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηρωίδα της σειράς πήρε ένα δάνειο στο όνομα του αγαπημένου της, με σκοπό να ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην επιχείρηση.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος στα μαχαίρια για το δάνειο!

Ο Στέφανος, τότε, δέχτηκε με χαρά, χωρίς να έχει προβλέψει την καταιγίδα που θα ακολουθήσει. Η κατάσταση κρέμεται από μία κλωστή και το ζευγάρι θα καταφέρει να μετατρέψει τον έρωτα σε θυμό.

Πράγματι, η Μυρτάλη, μην αντέχοντας άλλο την εμμονή του Στέφανου με την μητέρα του, αποφασίζει να τον χωρίσει. Στο μεταξύ, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της εταιρείας της και όλα πάνε πολύ όμορφα στη ζωή της. Ο χωρισμός της την πονάει, όμως μέσα της γνωρίζει πως έκανε το καλύτερο για τον εαυτό της.

Ο Στέφανος παραμένει εξοργισμένος. Η οργή του θα φουντώσει, όταν φτάσει η πρώτη δόση του δανείου. Η εταιρεία καλλυντικών της Μυρτάλης πηγαίνει καλά, αλλά όχι όσο περίμενε. Η ίδια δυσκολεύεται να μαζέψει το ποσό για την δόση, με αποτέλεσμα η τράπεζα να πιέζει.

Ο Στέφανος μαθαίνει πως το δάνειο είναι απλήρωτο και εξοργίζεται με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα έχουν έναν έντονο καυγά στα επόμενα επεισόδια, αποδεικνύοντας πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει σπάσει για τα καλά. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να πληρώσει το χρέος της, πριν έρθει η μεγάλη καταστροφή στους Καπερνάρους; Ο Στέφανος στέκεται απέναντι και την περιμένει…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like