Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μαύρα σύννεφα στο γάμο Κουράκου – Ιουλίας!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και η Ιουλία αναγκάζεται να του πει κάποια ψέματα, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά, με αποτέλεσμα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τον γάμο τους σύντομα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μαύρα σύννεφα στο γάμο Κουράκου – Ιουλίας!

Ο Κουράκος προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο χτύπημα. Ζητάει την βοήθεια της αγαπημένης του, για να ανακαλύψει ποιος θέλησε να του κάνει κακό, ποιος πήρε το όπλο του και έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές όλων εκείνη την ημέρα.

Η Ιουλία στέκεται βράχος στο πλάι του, κάνοντας ό,τι της ζητήσει. Ο Γιώργης αφοσιώνεται στο έργο του, περνάει χρόνο στις έρευνές του, με την σύζυγό του να τον βοηθάει, με σκοπό να έρθει η αλήθεια στο φως.

Οι μέρες περνούν και ο Κουράκος κάνει μία ερώτηση στην αγαπημένη του: εάν ο Στάθης την προσέγγισε ξανά, τόσο τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο, όσο και τις ημέρες πριν το ατύχημα.

Η πρωταγωνίστρια παγώνει. Πώς να του αποκαλύψει ότι ο Στάθης την πολιορκούσε συστηματικά στο ελαιοτριβείο; Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ιουλία του λέει ψέματα στην γη της ελιάς. Τονίζει στον Κουράκο πως ο Στάθης ποτέ δε την πλησίασε και πως δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους.

Ο Γιώργης δε την πιστεύει. Η στάση της Ιουλίας την προδίδει. Ο αστυνόμος είναι σίγουρος, πλέον, πως ο Στάθης όχι απλώς πλησίασε την σύζυγό του, αλλά μάλιστα έγινε και κάτι, το οποίο παραμένει κρυφό! Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον γάμο του ζευγαριού και η εμπιστοσύνη ξεκινά να χάνεται μεταξύ τους…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like