Η Γη της Ελιάς spoiler: Μάνα και κόρη ρεζίλη στη μέση του δρόμου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες στη μέση του δρόμου, με την Αρετή να μη δείχνει κανένα έλεος στην ίδια της την κόρη. Στα χέρια πιάνονται ξανά Αρετή και Βασιλική. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου. Μόλις συναντηθούν τυχαία σε ένα στενό της Αρεόπολης, θα ξεσπάσει ο πόλεμος. Η Αρετή θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Δε θα σεβαστεί τις ετοιμασίες της κόρης της για τον γάμο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μάνα και κόρη ρεζίλη στη μέση του δρόμου

Η Βασιλική θα προσπαθήσει να την αποφύγει, όμως θα εξοργιστεί φοβερά. Η μητέρα της δε θα κρατήσει την ψυχραιμία της και θα την αποκαλέσει βρωμοθήλυκο! Η αιτία θα είναι, φυσικά, ο γάμος της με τον παρολίγον φονιά του γιου της. Παρόλο που ο Στέφανος και η Βασιλική έχουν συμφιλιωθεί, η Αρετή δε λέει να καταλάβει πόσο λάθος κάνει, στην γη της ελιάς. Είναι κάθετη και απειλεί την κόρη της πως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Με ψηλά το κεφάλι, οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω της. Η Βασιλική, συντετριμμένη που στον γάμο της δε θα έχει κοντά την μητέρα της, αποχωρεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More