Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κρυφός γάμος για Ελένη και Στέφανο – Πως θα αντιδράσει η Αρετή;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος και η Ελένη θα εμφανιστούν στην β’ σεζόν, γιορτάζοντας ένα χαρμόσυνο γεγονός! Το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί στην Ισπανία και καλεί αγαπημένα του πρόσωπα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κρυφός γάμος για Ελένη και Στέφανο – Πως θα αντιδράσει η Αρετή;

Ένα ταξίδι σοκ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Γη της Ελιάς, με προορισμό την Ισπανία! Αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα πακετάρουν τις βαλίτσες τους και θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, για να βρουν τον Στέφανο και την Ελένη.

Ο Στάθης και η Βασιλική ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, με σκοπό να ανταμώσουν με τον αγαπημένο τους Στέφανο. Αντίστοιχα, πίσω τους ακολουθούν ο Δημοσθένης και η Ασπασία, οι οποίοι, προφανώς, έχουν άλλον σκοπό από το να ευχηθούν.

Πώς θα αντιδράσει η Αρετή, μόλις μάθει πως ο γιος της παντρεύτηκε κρυφά, με τις ευλογίες του πατέρα του; Μήπως θα πάρει κι εκείνη το πρώτο αεροπλάνο για να τους βρει; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στην Ισπανία, φέρνοντας ξανά στην μικρή οθόνη αγαπημένα μας πρόσωπα. Όλοι μαζί περνούν ευχάριστες στιγμές, μέχρι ο εφιάλτης να ξεκινήσει για όλους. Άλλωστε, ο Δημοσθένης ταξιδεύει για να κλείσει κάποιους επικίνδυνους ανοιχτούς λογαριασμούς…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like